21. kolo
03.02.2018 15:30 CET
0 : 2
(0:2)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

1. FSV Mainz 05 - Bayern Mnichov 0:2

Už málokdo pochybuje o tom, že by mnichovský Bayern někdo připravil o pátý mistrovský titul v řadě. Svěřenci Juppa Heynckese vedli před víkendem tabulku o 16 bodů a v případě vítězství na hřišti Mohuče by mohli svůj náskok ještě o 3 body zvýšit.

Nepřekvapivě šel v zápase do vedení právě Bayern, pro někoho možná překvapivě se tak ale stalo až po více než půlhodině. Konkrétně ve třicáté třetí minutě, kdy ve vápně k odraženému míči dostal Franck Ribéry a nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Zásluhou zkušeného francouzského křídelníka tak šli hosté do jednobrankového vedení.

Druhý gól mnichovských pak lze nazvat přídomkem do šatny. Padl totiž ve čtyřicáté čtvrté minutě, těsně před odchodem obou týmů do kabin na poločasovou přestávku. Ve vápně si centr letní posily Corentina Tolissa nádherně zpracovala další z nových tváří Bayernu James Rodríguez a efektním způsobem vstřelil druhou branku Bayernu.

Po návratu na druhou půli už Die Roten další góly nepřidali a nepodařilo se snížit ani domácím. Branou neskončila velká šance Thomase Müllera a druhý gól nepřidal ani Franck Ribéry, jenž se ocitl v samostatném úniku, avšak míč si ideálně nezpracoval. Bayern tak veze z Opel Areny pohodlné vítězství 2:0 a neohroženě kráčí za dalším ligovým triumfem.

Autor: Jan Pikous

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Rich

Reagovat
Rich

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 4 Bayern!

Reagovat
Heresy

0:3

Reagovat
patriksimon

o 6 titul, 5 jich mají

Reagovat
smazaný uživatel

6.titul v řadě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele