16. kolo
21.12.2016 20:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Werder Brémy 1:1

Hoffenheim jako poslední bundesligový celek drží podzimní neporazitelnost, a tu chtěl potvrdit i v posledním zápase letošního kalendářního roku proti Werderu. Vzhledem k postavení k tabulce, kde Brémám patří až patnácté místo, bylo ovšem jasným cílem Juliana Nagelsmanna a jeho mužstva získat z duelu proti zelenobílým všechny tři body.

Za těmi TSG nasměroval ve dvacáté šesté minutě kdo jiný než nejlepší střelec Hoffenheimu v této sezoně a letní posila z Darmstadtu Sandro Wagner. Kontroverznímu útočníkovi leckdo nemůže přijít na jméno, ale jeho gólová forma se mu upřít nedá - Wagner se trefil letos už podeváté a v tabulce střelců tak dohání trojici Aubameyang, Modeste a Lewandowski. Asistenci si připsal Demirbay, jenž poslal střílený centr do šestnáctky, kde už byl připravený německý forvard a jednoduše překonal Jaroslava Drobného v brance SVW.

O sedm minut později mohlo být vedení Hoffenheimu dvoubrankové, když se do obrovské šance dostal Niklas Süle. Proti střele domácího stopera ovšem pohotově zasáhl Drobný a skóre se ještě neměnilo.

Nestalo se tak ani v minutě šedesáté páté, když se do podobné příležitosti dostal Jeremy Toljan. I proti němu však Drobný předvedl své brankářské umění a držel akcie Werderu nad vodou.

Skóre se nakonec měnilo až tři minuty před koncem základní hrací doby, ale k neradosti domácích fanoušků se z gólu radovali fotbalisté Brém. Santiago García našel ve vápně připraveného Serge Gnabryho a posila z Arsenalu potvrdila svou výtečnou podzimní formu, jenž mu vynesla i pozvánku do reprezentace.

Werder tak v samém závěru duelu s Hoffenheimem vybojoval bod, Nagelsmannově celku tentokrát Wagnerův gól na výhru nestačil.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pánové z Brém pro tentokrát to asi za 2 nebude , vidte?

Reagovat
HunterRomario

2:3 Gnabry, Bartels, Kruse. I Hoffenheim musí jednou prohrát. Navíc Brémy s nimi mají supr bilanci.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele