27. kolo
04.04.2017 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov 1:0

Šlágrem úterního hracího dne v německé Bundeslize byl souboj Hoffenheimu s Bayernem Mnichov. Svěřenci Juliana Nagelsmanna se slovutného soupeře, oslabeného o zraněného Thomase Müllera, rozhodně nezalekli, a připisují si do tabulky tři body, důležité v boji o druhé místo s Lipskem a Dortmundem. Naopak Bayern zaznamenal teprve druhou ligovou porážku v ročníku...

Fotbalisté TSG byli v utkání od začátku aktivnější - už v deváté minutě je mohl poslat do vedení Steven Zuber, jenž mohl potrestat chybu Rafinhy, který mu balon nepochopitelně odevzdal, avšak jeho střela branku Bayernu netrefila. O minutu později šel sám na Svena Ulreicha Nadiem Amiri, avšak přízemní střelou si na náhradního gólmana Bayernu, jenž zastupoval zraněného Neuera, nepřišel.

O šest minut později pak poprvé v utkání zahrozil i Bayern, když zpoza vápna prověřil Olivera Baumanna tvrdou střelou Arturo Vidal, gólman Hoffenheimu však byl připraven a s míčem si poradil. Ve dvacáté první minutě pak diváci viděli první branku, o kterou se postaral Andrej Kramarič. Stoper Bayernu Mats Hummels hlavičkou balon ze šestnáctky mizerně odvrátil jen k bývalému hráči Leicesteru, ten si balon zpracoval a následnou ranou překonal bezmocného Ulreicha.

Do kabin se tak šlo za příznivějšího stavu pro domácí celek. To mohl změnit v padesáté páté minutě Lewandowski, jehož našel krásnou přihrávkou Arjen Robben, Baumann se však proti střele polského kanonýra zaskvěl výtečným zákrokem a nadále držel akcie Hoffenheimu vysoko.

Ani ve zbytku duelu se mnichovských srovnat skóre nepodařilo, a Hoffenheim tak porazil Bayern 1:0 a na druhé Lipsko, které má ovšem utkání k dobru, ztrácí jediný bod.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl zase zápas. Rozhodčí byl snad zhulenej. Bylo tam spousta pískatelnejch šancí a Hoffenheim jsou stejně jen ubozí simulanti a zržovači. Už se těšim až s nima v Lize Mistrů vy*ebá Barca nebo Real!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*zdržovači

Reagovat
waynemarkrooney

Nedokážeš unést prohru

Reagovat
HSV1887

hlavne nebrec..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to znamená pískatelná šance??? Jako že má borec šanci a píská si u toho?

Reagovat
Hardwell

A kokot nejsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobte se na mě, jenom mě to prostě nasralo. Hoffenheim nikdy nebyl ňáká špička a co teď předváděj. Neskutečný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele