15. kolo
18.12.2016 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

SV Darmstadt - Bayern Mnichov 0:1

Bayern Mnichov sice porazil Darmstadt, ale na jedenácté vítězství se nadřel více, než se všeobecně čekalo. Tři body výstavně zařídil Douglas Costa až v 71. minutě. To znamená, že jak bavorský velkoklub, tak RB Lipsko mají před ostře sledovaným vzájemným soubojem na kontě stejný počet bodů.

Die Lilien podali velmi bojovný výkon. Co na tom, že Ancelottiho tým měl výraznou převahu v držení balonu, když si hráči nedokázali za prvních čtyřicet minut vytvořit ani jednu stoprocentní gólovku. Sporně vypadala situace, kdy šel po kontaktu s Mariem Vrančićem ve vápně na zem Mats Hummels. Rozhodčí Bastian Dankert ale nereagoval.

Po změně stran v podstatě pokračoval dosavadní průběh. Nicméně domácí měli jednu velkou příležitost jít do vedení. Právě Vrančić z přímého kopu jen o kousek minul pravou tyč Neuerovy branky. O dvanáct minut později měli rozehrávat hosté standardní situaci. Thiago jen lehce přiťuknul Douglasi Costovi, jenž napřáhnul z nějakých pětadvaceti metrů.

Míč přeletěl létajícího Michaela Essera a o břevno zapadnul do jeho svatyně - 0:1. Parádní trefa se nakonec ukázala býti vítěznou. Gondorfům přímý kop totiž vyrážel Neuer a dorážku směřoval Peter Niemeyer přímo do rukou německého reprezentačního gólmana. Darmstadt tedy zůstává na posledním místě tabulky, odkud jej může dostat akorát případná výhra nad Herthou v posledním podzimním mači.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (4)

Přidat komentář
Bastaron

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern Munchen nadělí dárek a potvrdí pozici lídra 0:5!

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele