4. kolo
21.09.2016 20:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Schalke 04 - 1. FC Köln 1:3

Schalke prohrálo s Kölnem a spolu s Werderem Brémy se ocitá v podobné situaci, v jaké byla na začátku minulé sezony Borussia Mönchengladbach. Kozli se oproti tomu nadále vyhřívají v elitní společnosti Bayernu Mnichov a Borussie Dortmund.

V první šanci utkání se v 6. minutě ocitnul Marcel Risse. Jenže branku nedal. Druhá větší šance se odehrála o půl hodiny později a hned byla gólová. Nabil Bentaleb poslal pocukrovanou přihrávku za obranu Klaas-Janu Huntelaarovi, který přehodil brankáře Timo Horna a dosavadní střelecká smůla klubu z Gelsenkirchenu byla ve čtvrtém zápase sezony konečně protržena - 1:0.

To bylo ve Veltins-Areně radosti. Jenže vydržela jen dvě minuty. Miloš Jojić centroval z levé strany do vápna, kde zády k bráně zpracoval Anthony Modeste pro na hranici pokutového území stojící Yuyu Osaka, jenž vypálil tvrdě a přesně k tyči - 1:1. V prvním poločase se toho více pozoruhodnějšího nestalo.

V tom druhém se stalo, ale až v 77. minutě. Tehdy zleva do vápna přízemně zacentroval střídající Konstantin Rausch a Modeste potvrdil přesnou střelou z první, že má v úvodu sezony vynikající formu - 1:2. Skákající balon rozhodně nebylo snadné trefit. O to cennější jeho čtvrtý gól byl. A nakonec byl i vítězný.

Protože o šest minut později přidal Simon Zoller už jenom pojistku. Jak? Inu, po rychlém brejku, který byl zakončen přihrávkou - opět z levé strany. Asistující Salih Özcan (s brankářem Bayeru Leverkusen Ramazanem nemá z příbuzenského hlediska nic společného) si sice počínal trochu krkolomně, ale podstatné je, že se neprotivil pravidlům - 1:3.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele