29. kolo
15.04.2017 15:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

RB Lipsko - SC Freiburg 4:0

Zcela nekompromisně si proti Freiburgu vedlo překvapení celé Bundesligy Lipsko. Nemůžeme říci, že by hosté zcela herně propadli, od Lipska ale dostali za vyučenou co se produktivity týče. Z šesti střel na branku se totiž ujaly hned čtyři.

Freiburg přitom nezačal úplně špatně. V Red Bull Areně byl sice od začátku pod tlakem, ale minimálně do první branky se bránil velice dobře. Ve 25.minutě pak mohl udeřit a kdo ví, jak by se utkání vyvíjelo, kdyby Frantz v tváří tvář Gulácsimu uspěl. Hosté obrovskou příležitost jít do vedení promarnili a od této doby to s nimi začalo jít z kopce.

Ve 36.minutě poslal do vápna dlouhý balón Forsberg a hlavičkující Yussuf Poulsen rozradostnil domácí příznivce poprvé. Ještě do konce poločasu vyslal autor vedoucí trefy Poulsen do samostatného úniku Tima Wernera a ten si počínal jako velezkušený harcovník, střelou podél brankáře Schwolowa zvýšil na 2:0.

Jakékoliv naděje hostujícího celku vrátit se zpět do utkání rozcupovalo Lipsko hned na začátku druhého poločasu třetí brankou. Naby Keïta využil nedůrazu hostující defenzívy a střelou do horního rohu de facto rozhodl zápas. Freiburgu nakonec nebylo přáno ani snížení, protože branka Petersena byla docílená z ofsajdu. Místo snížení ale přišel čtvrtý gól. V nastaveném čase sklepl Werner balón Demmemu a ten upravil výsledek na konečných 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele