33. kolo
13.05.2017 15:30 CET
4 : 5
(2:1)

Reportáž

RB Lipsko - Bayern Mnichov 4:5

Fantastickou podívanou a devět branek viděli diváci na utkání mezi Lipskem a Bayernem. Do utkání už jistého vítěze soutěže a vicemistra vstoupili lépe domácí, když už ve druhé minutě šli Býci do vedení zásluhou Sabitzera.

V sedmnácté minutě Lewandowski z penalty srovnal, avšak o deset minut později Xabi Alonso poslal ve vápně k zemi Forsberga a rozhodčí odpískal penaltu pro Lipsko. Tu suverénně přetavil v další vedoucí branku Timo Werner a do kabin se šlo za stavu 2:1.

Ještě v závěru první půle pak hřiště kvůli zranění opustil Franck Ribéry, kterého na hřišti nahradil Douglas Costa. I ten tak musel přihlížet třetí brance Lipska, kterou ve čtyřicáté minutě po parádní spolupráci s Forsbergem vstřelil Yussuf Pouslen.

Za Bayern v šedesáté minutě kontroval Thiago Alcantara, jemuž hlavičkou přiťukl míč před branku Xabi Alonso a stejným způsobem španělský středopolař překonal Gulácsiho.

Dvoubrankové vedení Býkům vrátil jednadvacátým gólem v sezoně Timo Werner. Ten využil defenzivního zaváhání Lahma s Boatenga a tváří v tvář brankářské trojce Bayernu Starkemu Werner prokázal své zabijácké útočné kvality.

Pak však přišel čas Bayernu. Nejprve v osmdesáté čtvrté minutě snižoval na 3:4 Robert Lewandowski, jenž do prázdné branky doklepl parádní pokus Arjena Robbena, jenž skončil na břevně domácí branky.

Další ránou pak Lipsku zasadil David Alaba, jenž v nastaveném čase z přímého kopu parádní ranou srovnal krok na 4:4.

Už už to vypadalo, že si obě mužstva body rozdělí, hrdinou zápasu na straně mnichovských se však nakonec stal Arjen Robben, jehož parádní individuální akce skončila devátou brankou utkání.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Bastaron

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni viděli,kdo je v BL pánem.S Freiburgem čekám exhibici. 3-0

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

No jo...to je klasickej fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele