10. kolo
06.11.2016 15:30 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

RB Lipsko - 1. FSV Mainz 05 3:1

Fantastický vstup do dalšího bundesligového zápasu měl nováček z Lipska - tým Ralpha Hasenhüttla šel proti Mohuči do vedení už ve třetí minutě, kdy se prosadil ze Stuttgartu přestoupivší Timo Werner. Mladý německý útočník převzal míč od Forsberga a pohotově překonal Jonase Lössla v brance Mohuče.

V jedenadvacáté minutě už vedli domácí 2:0, když si oba zmínění hráči tentokrát role vyměnili a Timo Werner naopak ke skórování vybídl Forsberga. Ten jeho velkorysou nabídkou nepohrdl a začínalo to k radosti místních fanoušků vypadat na další velké odpoledne nepříjemnějšího překvapení letošního bundesligového ročníku.

Těsně do přestávky se povedlo Lipsku zvýšit na 3:0 a už to pro hosty z Mohuče začínalo vypadat na debakl - nepřekvapivě u toho znovu byl hrdina zápasu Timo Werner. Ten dostal po akci domácích vedené středem hřiště znovu v šestnáctce balon od Forsberga a další branka Rudých býků byla na světě.

Po návratu z poločasové přestávky se hostům z Karnevalového města přeci jen podařilo utkání alespoň trošičku zdramatizovat, když se v sedmdesáté čtvrté minutě trefil Stefan Bell. Na nic dalšího se už ale Schmidtovi svěřenci nezmohli a kontroverzní výběr z východu Německa tak slaví další zasloužené tři body, jenž Hasenhüttlův výběr posouvají do čela tabulky k mnichovskému Bayernu, jenž má akorát lepší skóre.

Je skutečnou otázkou, kdo dokáže v euforii hrající a mladý lipský tým poprvé v sezoně porazit - hráči Mohuče na to dnes rozhodně neměli nárok.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-o

Reagovat
BVB Kunc1k

Borci nevíte jestli se dat sehnat lístek přitom na miśtě?

Reagovat
smazaný uživatel

v Lipsku asi ano jedes?

Reagovat
smazaný uživatel

vyprodano snad neni ale zkus kickers.de

Reagovat
Nihilister

[reagovat]

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele