17. kolo
21.01.2017 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FC Augsburg - TSG Hoffenheim 0:2

Po tom, co hořkost porážky v probíhající sezoně poprvé poznal i královský klub z Madridu, se už jen jediný celek v elitních pěti nejvyšších soutěžích může těšit leskem neporazitelnosti. Překvapivě se však nejedná o žádného giganta z Premier League, Juventus, Barcelonu či Bayern, nýbrž o Hoffenheim.

Ten pod mladým koučem Nagelsmannem válí a z šestnácti utkání dosavadního bundesligového ročníku vždy odešel alespoň s jedním bodem na kontě. I z tohoto důvodu vstupoval na půdu Augsburgu na pátém místě, zatímco domácímu celku patřila v tabulce dvanáctá pozice.

Na první skutečně zajímavou příležitost si ovšem diváci na stadionu museli počkat rovnou půlhodinu. Až ve třicáté minutě totiž dostali trochu vzrušení, když se Marwina Hitze v brance domácích pokoušel střelou z dálky pokořit Zuber. Švýcarský gólman byl však připraven a s jeho šancí si poradil.

Do kabin se šlo za bezbrankového stavu, ale již brzy po návratů borců na hřiště se poprvé v utkání měnilo skóre. K nelibosti domácích příznivců se z gólů radoval Hoffenheim - hosté získali ve středu hřiště balon, zamířili s ním do protiútoku, na jehož konci byla výtečná Amiriho přihrávka na Sandra Wagnera.

Letní posila z Darmstadtu potvrdila pověst kanonýra a desátým gólem v sezoně překonala Hitze. O sedmnáct minut později bylo hostům z Hoffenheimu ještě veseleji. Uth našel ve vápně volného Kramariče a bývalý hráč Leicesteru přidal druhou branku TSG.

Jedinou pořádnou šanci na snížení měli domácí čtyři minuty před koncem - Schmida však vychytal Baumann a Hoffenheim tak porazil FCA dvoubrankovým rozdílem.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele