7. kolo
15.10.2016 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Augsburg - Schalke 04 1:1

Úvod do nové bundesligové sezony měl celek z Gelsenkirchenu pod novým trenérem Weinzierlem příšerný, avšak suverénní domácí výhra nad Borussií Mönchengladbach před reprezentační přestávkou ukázala, že by se snad u Schalke mohlo začít blýskat na lepší časy.

Příležitost přidat druhou letošní ligovou výhru měl Markus Weinzierl na lavičce S04 proti svému bývalému klubu, neboť Königsblauen o sedmém bundesligovém víkendu zamířili na hřiště Augsburgu. První skutečnou příležitost si v zápase ale vypracovali právě domácí, kteří v padesáté minutě mohli překonat Fährmanna, avšak gólman Schalke s Baierovou ranou poradil.

V pětašedesáté minutě naopak úřadovalo Schalke. Choupo- Moting našel ideálně postaveného Bentaleba, jenž parádní střelou, jenž mířila za Hitzova záda, aspoň trochu napravil své individuální pochybení z venkovního zápasu s berlínskou Herthou, po kterém svěřenci Pála Dárdaie dali jeden ze svých gólů, jenž vedly k vítězství domácího celku.

Tři body si ovšem ze hřiště, jenž současný trenér Schalke důvěrně zná, Königsblauen odvézt nedokázali. Vyrovnávací branku totiž dvanáct minut před koncem základní hrací doby vstřelil Daniel Baier, jenž to dnes již podruhé zkusil z hranice šestnáctky a tentokrát byl na jeho pokus už Ralph Fährmann v brance Schalke 04 krátký.

Ambiciózní tým z Porýní tak slaví další bod do bundesligové tabulky, avšak na vysoké vítězství proti Gladbachu se týmu Markuse Weinzierla navázat nepodařilo - v tuto chvíli tak v neúplné německé ligové tabulce patří Schalke stále mizerné šestnácté místo.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
pawelFCB

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele