16. kolo
20.12.2016 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - 1. FSV Mainz 05 3:0

Commerzbank-Arena ve Frankfurtu hostila v úterý večer bitvu domácího Eintrachtu, jenž pod vedením Nika Kovače zažívá velmi povedený vstup do sezony a míří do pohárové Evropy, a hostů z města karnevalů, jenž se po vypadnutí z Evropské ligy už soustředí pouze na nejvyšší německou soutěž.

Eintracht šel do vedení v osmnácté minutě, když Abraham ideálně našel připraveného Branimira Hrgotu a ten se tváří v tvář Jonasi Lösslovi v brance Mohuče nemýlil. Domácí tak vedli k radosti celého stadionu 1:0.

Už o minutu později ovšem mohlo být srovnáno. Mohučský kanonýr Jhon Cordóba se dostal do velmi zajímavé šance, ale netrefil balon tak, jak by si představoval, a ani následný pokus Pabla de Blasise, jenž následoval z dorážky, si cestu mezi tři tyče a za záda Lukáše Hradeckého nenašel.

De Blasis společně s Yunusem Mallim následně založili rychlý brejk, který ovšem vyrovnávacím gólem také neskončil. Malliho střelu totiž spolehlivě ve svých rukavicích kryl finský gólman ve službách domácího týmu.

V pětapadesáté minutě šly ovšem akcie hostí poměrně rychle ke dnu. Cordóba totiž za faul na Davida Abraham viděl od rozhodčího červenou kartu a svěřenci Martina Schmidta byli nuceni v utkání pokračovat pouze v deseti lidech.

Toho Eintracht využil v sedmdesáté páté minutě. Aymen Barkok, jenž na hřiště přitom přišel až coby střídající hráč, si vychutnal Lössla a zvýšil už na 2:0 pro domácí. Třetí a finální úder pak Frankfurt Die Nullfünfer zasadil o deset minut později - Barkok mohl vstřelit druhý gól, ovšem zachoval se galantně a místo vlastní branky nabídl možnost ke skórování Hrgotovi. Ten nabízenou šancí nepohrdl a upravil výsledek zápasu na konečncýh 3:0 pro domácí mužstvo.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele