4. kolo
21.09.2016 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayer Leverkusen - FC Augsburg 0:0

Souboj dvou týmů, které by se jistě rády viděly v bundesligové tabulce výše, nabídla BayArena. Tam domácí družina Rogera Schmidta přivítala celek z Augsburgu a jejich cíl byl jednoznačný - získat tři body, což se jim v sezoně zatím povedlo jen jednou.

Začátek měli Werkself povedený, už ve třetí minutě mohl skórovat Javier Hernandez. Jindy pohotový Chicharito ovšem tentokrát míč po přihrávce Vollanda z levého křídla do branky dostat nedokázal. Právě zmiňovaný Volland mohl být sám hrdinou o dvacet minut později, když hlavičkoval po rohovém kopu, který rozehrával Hakan Calhanoglu, ale letní posila z Hoffenheimu hlavou Hitzovu branku minula a úvodní gól zápasu nevstřelila.

Ofenzivní šikula z Turecka byl i u další nadějné akce domácích. Tentokrát Calhanoglu rozehrával přímý kop, na jehož konci byla další hlavička v šestnátce, o kterou se postaral Hernandez, avšak jeho pokus brankář Marwin Hitz v pohodě pokryl.

Dost možná v nejvyšší šanci prvního dějství se těsně před odchodem do kabin na přestávku ocitl Charles Aranguiz. Středopolař Leverkusenu se ocitl s míčem na noze v šestnáctce přímo před Hitzem, avšak se slibným pokusem naložil bídně.

Večer nevyužitých šancí jednoho jediného týmu pokračoval i po přestávce. Dnes velmi aktivní Hakan Calhanoglu o sobě dal opět vědět z přímého kopu v sedmapadesáté minutě, ale jistota v brance Augsburgu Hitz jeho příležitost vyrazil na rohový kop.

To, že dnes Werkself hvězdy nepřejí, potvrdila sedmdesátá druhá minuta. Gouweleeuw poslal k zemi ve vápně Vollanda a rozhodčí nařídil penaltu. K té se však postavil Aranguiz a absolutně netrefil branku.

V BayAreně se tak i přes neskutečný počet příležitostí domácího celku body po remíze 0:0 dělí.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele