21. kolo
19.02.2017 17:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

1. FC Köln - Schalke 04 1:1

Dvě branky, po jedné na každé straně a pár zajímavých šancí nabídl nedělní fotbalový zápas mezi Kolínem a Schalke 04, jímž se uzavřel celý jedenadvacátý bundesligový víkend. V lepším postavení byli před utkáním domácí fotbalisté. Kolínu patřila po dvaceti kolech sedmá příčka, zatímco Schalke po nepodařeném startu do sezony stále spadá do druhé poloviny tabulky.

V poslední době se však mužstvu Markuse Weinzierla daří, což ukázal i začátek duelu s Kolínem. Hosté z Gelsenkirchenu šli do vedení už po minutě hry, když Caligiuri poslal balon do vápna a nikým nehlídaný Alessandro Schöpf překonal bezmocného Kesslera.

Na 2:0 pro hosty z Porýní mohl ve třicáté třetí minutě zvýšit Leon Goretzka. Univerzální talent v modrém dresu ovšem trefil jen pravou tyč kolínské branky a skóre se neměnilo.

Ve čtyřicáté druhé minutě mohl Kolín srovnat, když to z dálky solidně na branku Schalke zkoušel Miloš Jojič. S jeho ranou si však Ralph Fährmann poradil.

O minutu později se však už k radosti domácích fanouškům Kozlům podařilo vyrovnat. A nebyl u toho samozřejmě nikdo jiný, než nejproduktivnější a nejužitečnější hráč mužstva a nejlepší střelec kolínských Anthony Modeste.

Hosty mohl dostat znovu do vedení v druhé půli Osaka, avšak jeho rána ze sedmdesáté minuty postrádala přesnost a mezi tři tyče Kesslerovy branky si cestu nenašla. Dvě velké šance v rozmezí čtyř minut pak měli Königsblauen - nejprve v sedmdesáté šesté minutě selhal ve velké příležitosti Burgstaller, v minutě osmdesáté pak branku netrefil Choupo-Moting.

Poslední utkání bundesligového víkendu tak skončilo remízou 1:1, se kterou budou spíše spokojeni domácí Kozlové.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele