21. kolo
13.02.2016 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Werder Brémy - TSG Hoffenheim 1:1

Celek z Hoffenheimu má k záchraně dovést Julian Nagelsmann. V prvním utkání připisuje osmadvacetiletý kouč Bod za remízu s Werderem Brémy.

Na Weserstadionu se všechno podstatné odehrálo v rozmezí tří minut. V té desáté rozehráli hosté svou první akci a hned šli do vedení. No, rozehráli. On jim ztrátou balonu pomohl Claudio Pizarro. Tobias Strobl si to potom neohroženě na mířil až k pokutovému území, zprava nacentroval na hlavu Andreje Kramariće a ten se nemýlil - 0:1. Radost Hoffenheimu však neměla dlouhého trvání. Za tři minuty rozehrál roh Florian Grillitsch a Papy Djilobodji zřejmě ještě teď přemýšlí nad tím, jak se vlastně od něj balon dostal za záda soupeřova brankáře - 1:1.

Ve 22. minutě střílel Nadiem Amiri. Djilobodji míč lehce tečoval, ale Felix Wiedwald zůstal i po nešikovném zásahu vlastního spoluhráče ve střehu. Na druhé straně to ve 29. minutě zajímavě zkoušel Fin Bartels, nicméně na Olivera Baumanna nevyzrál. Stejně jako Djilobodji, jenž to hned v zápětí zkoušel hlavou.

První pokus po změně stran si připsal na konto Eduardo Vargas, nicméně netrefil zařízení. Nezadařilo se ani Kramarićovi chvíli poté. V 57. minutě střílel Pizarro, ale bohužel jen doprostřed brány. V 60. minutě mohl jeho zaváhání po Garcíově napravit Anthony Ujah, jenže pro změnu těsně minul. Následně peruánský forvard zkoušel Baumannovu pozornost z ostrého úhlu. Šance byly k vidění na obou stranách. V 77. minutě se musel po druhé žluté poroučet Andrej Kramarić a ze vzniklé standardní situace hlavičkoval Papy Djilobodji jenom do levé tyče. Senegalský obránce pak udělal za celým duelem dvě tečky. Nejprve z voleje přestřelil a ani poté z velkého vápna nemířil nejpřesněji. Remíza nechává oba kluby v nezáviděníhodných pozicích, ze kterých si budou chtít pomoci příští víkend v zápasech proti Darmstadtu, resp. Mohuči.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele