9. kolo
17.10.2015 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Werder Brémy - Bayern Mnichov 0:1

Bayern Mnichov nadále neohroženě vládně tabulce letošní bundesligové sezony. Guardiolův tým si poradil i s Werderem Brémy a v devátém kole zaznamenal již devátou výhru!

Hosté měli na Weserstadionu drtivou převahu, co se držení míče týče. Jako první ale zahrozil Robert Lewandowski až ve 22. minutě, kdy jeho hlavička našla pouze boční síť. Jen o minutu později už šel obhájce titulu do vedení. Theodor Gebre Selassie nepřesvědčivě odhlavičkoval z vlastního pokutového území, tudíž se na jeho hraně dostal k míči Thiago Alcantara, jenž poslal Thomasi Müllerovi nádhernou přihrávku za obranu a německý útočník po ideálním zpracování zaznamenal zblízka svůj devátý letošní gól - 0:1.

Hned po změně stran to střelec branky zkoušel znovu, tentokráte akrobaticky a neúspěšně. Za pouhé dvě minuty jej následoval kolega Lewandowski. Příznivci Werderu však svůj tým nadále podporovali, což mohlo přinést své ovoce v 68. minutě, kdy se po Junuzovićově centru ocitl ve výborné pozici Anthony Ujah. Manuel Neuer však kapitulovat nehodlal.

Čerstvě pětadvacetiletý Nigeriec ve službách klubu z hanzovního města to zkoušel ještě o nějakých sedm minut později, ale tentokrát zařízení o vous minul. V 78. minutě přišel na hřiště bývalý hráč Bayernu Claudio Pizzaro, avšak ani on těsné porážce nezabránil. Je tedy zřejmé, že Skripnikův tým zůstane minimálně do dalšího víkendu nebezpečně blízko sestupových pozic.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:5

Lewandowski 3, Müller 1 - penalta, Douglas Costa 1

Reagovat
Bastaron

0:6

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
johnn

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 BAYERN

Reagovat
Bastaron

Ten preview... Robben 100% nenastoupí, bude šetřený na Arsenal. :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele