7. kolo
26.09.2015 15:30 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Werder Brémy - Bayer Leverkusen 0:3

Bayer Leverkusen si poradil s Werderem Brémy a přibližuje se zpět k předním pozicím. Zatímco tým Viktora Skripnika po třetí prohře v řadě padá v tabulce směrem dolů.

Hosté sice začali velmi aktivně, ovšem s první střelou přišel Levin Öztunali, byť se o ní rozhodně nedá napsat, že by patřila k nejpřesnějším. Ve 24. minutě se o slovo poprvé přihlásili hráči Bayeru. Kiesslingovu hlavičku musel Claudio Pizzaro uklidit na roh, ze kterého se pokoušel zahrozit stejnou částí těla Jonathan Tah, jenže zařízení jaksi přestřelil.

Pak to zkoušel z dálky Junuzović, jenže ani jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. To v případě Anthonyho Ujaha, který testoval pozornost Bernda Lena jen o chvíli později, už to bylo veselejší, avšak proti byla levá tyčka. Ve 31. minutě už se ale skóre měnilo. Ke škodě domácích příznivců však míč zapadnul do druhé brány.

Admir Mehmedi si to z levé strany namířil do středu hřiště a i díky teči Assaniho Lukimyy byl Felix Wiedwald překonán - 0:1. Nedlouho před skončením první půle už to mohlo být o dvě branky, kdyby ovšem Giulio Donati neorazítkoval pouze tyč. Jednogólové manko se tedy nezdálo býti nijak brutálním, nicméně do druhého poločasu vyběhnul jiný Leverkusen.

Takový, který si rozhodně nehodlal připustit žádné obštrukce. V 50. minutě si to štrádoval do vápna Karim Bellarabi a kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby netrefil přímo prostředek svatyně Werderu, kde se pohyboval gólman. O osm minut později však inkasoval podruhé. Kousek před hranicí pokutového území stáli u rozehrávky přímého kopu Julian Brandt a Hakan Calhanoglu.

Druhý jmenovaný, jenž platí za vyhlášeného specialistu na tuto disciplínu, tentokrát balon přenechal tomu prvnímu. A ten se odvděčil nádhernou trefou, při které spolupracoval s břevnem - 0:2. A aby toho pro Skripnikovi svěřence nebylo málo, za dalších osm minut se Wiedwald mohl jen a pouze ohlédnout za svá záda znovu.

Po přihrávce Christopha Kramera předvedl zpoza velkého vápna parádní obstřel Kevin Kampl - 0:3. Ten samý fotbalista málem v následující desetiminutovce přidal druhý gól, ale Santiago García stihnul balon z brankové čáry včas odkopnout. Následně trefil Kiessling tyč a Javier Hernández se taky neprosadil. Trenéra Rogera Schmidta to ale určitě nemrzelo.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
stas87

Zopar dojmov z vyletu do Frankfurtu..

Commerzbank Arena nadherna,hlavne z vnutra.Vonku pred stadionom tri treningove ihriska,travnik luxusny na nich,polovica timov z CR/SR taky mozno ani nema. Za stadionom hned letisko takze kazdych 5 minut tam lieta nad stadinom lietadlo.Pred zapasom sme potkali dedka na voziku,na voziku mal fotku fenina a aj jeho dres...no a asi po 5 minutach sa otocime a skutocny Fenin si s nim pride porozpravat. Padol navrh zajst do fnashopu na stadione,do zapasu ostavalo cca 90 minut,fronta ale tak styridsat metrov,bez sance,absolutne.Pri vstupe ma prekvapila jedna vec-sbskar mi aj ksiltovku sunda ci v nej nieco neschovavam. Je to v lese a cesta okolo stadiona zaberie dost casu,cesta po zapase do centra bohuzial vobec nie je prehladna,dav ludi ide normalne po ceste a auta stale pozuzivaju klakson aby im ludia uhnuli.To je asi jedina nevyhoda,trebars v Berline je to absolutne bezproblemove,spojov do mesta tam su mraky.

Kadlec presne potvrdil to,preco nehrava a hrat ani nebude.On je vsade neskoro,dlho a rozmysla komu prihra ci vobec nieco spravi,to u Aignera ani u Seferovica clovek nevidi.Je fajn ze sa vrati a vypomoze obrane lenze to ma byt automatismus a nie ze sa mu raz zachce tak sa vrati.Na druhej strane bol na facku Kalou,nedorazny,do subojov nechcel ist,stupidne straty..koniec koncov,on tu situaciu v 22.minute podla mna mohol vyriesit aj inak a nie rohom z ktoreho Meier otvoril skore.Tam sa ukazali skusenosti,Starka sa lahko zbavil a z tazkej pozicie to upratal presne k zrdke,hlupy gol.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele