3. kolo
29.08.2015 15:30 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt 1:4

Ve Stuttgartu rozhodně nebudou na zápas s Frankfurtem rádi vzpomínat, což platí dvojnásob pro českého obránce Adama Hlouška. Nicméně i bez jeho vlastního gólu by svěřenci Alexandera Zornigera nepochybně tentokrát na body nedosáhli.

Bezbrankový stav vydržel v Mercedes-Benz-Areně jenom deset minut. Potom z levé strany nacentroval Seferović a Adam Hloušek si stehnem srazil balon do brány, protože jej viděl kvůli dvěma stínujícím hráčům až na poslední chvíli. Domácím se podařila jedna jediná akce, jíž po třiceti minutách zakončil Daniel Didavi.

Nutno ovšem dodat, že jim pomohli i rozhodčí, neboť střelec branky stál v době Diého přihrávky v těsném ofsajdu.

Nerozhodný stav se však znovu měnil ještě před pauzou. Tehdy se totiž domácí obránci nechali zaskočit dlouhým pasem, díky němuž běžel Haris Seferović z úhlu sám na brankáře. Na pomoc mu přiběhnul ještě Luc Castaignos, jenž mohl po ideální přihrávce zakončit do brázdné svatyně - 1:2.

Jakýmkoliv snahám svých spoluhráčů o druhý gól zabránil Przemyslaw Tytoń, jelikož po necelých sedmdesáti minutách hry fauloval ve vápně Castaignose. Po červené kartě si na jeho místo stoupnul Odisseas Vlachodimos, ale s precizně vyvedeným pokutovým kopem Harise Seferoviće nemohl při nejlepší vůli nic dělat - 1:3.

Poslední slovo měl znovu Luc Castaignos, když po přihrávce Reinartze za obranu nejprve před dotírajícím hráčem balon zasekl, aby jej v zápětí nekompromisně poslal za záda nového brankáře - 1:4. To už se naštěstí pro Zornigorovu družinu psala 87. minuta, takže na další nášup už nezbyl čas. Současný trenér Frankfurtu, Armin Veh, jenž vybojoval se Stuttgartem před osmi lety Meisterschale, měl ale možná po utkání trochu smíšené pocity. VfB totiž po třech prohrách zůstává přikováno na posledním místě.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele