12. kolo
07.11.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 0:0

Ani po odvolání kouče Markuse Gisdola se Hoffenheimu nedaří. Tým ze Sinisheimu dnes předvedl doma proti Frankfurtu opravdu slabý výkon a může být rád, že si připisuje alespoň bod za bezbrankovou remízu; Eintracht totiž utkání dominoval, nedokázal však vstřelit potřebný gól.

Nadále tak platí, že Hoffenheim získal v sezoně doposud jediné vítězství, což je na ambiciózní celek po jedenácti kolech žalostně málo. Dnes to navíc po celých 90 minut vypadalo, že pokud má někdo dnes triumfovat, bude to hostující Eintracht. Kanonýr Alexander Meier hned v úvodu dvakrát prověřil pozornost gólmana Olivera Baumanna; ten ale pokaždé odolal a položil tak základy k výkonu, který snad jako jediný z celé domácí squadry snesl přísnější měřítka.

Ve zbytku první půle se Hoffenheim prakticky pouze bránil. Hosté však nedokázali zužitkovat svoji viditelnou převahu a většina jejich akcí končila ještě před vápnem; pokud se navíc dostali až ke střele, přišel ke slovu pozorný Baumann, jako tomu bylo proti ráně Harise Seferoviće.

Také hostující obrana pracovala příkladně, takže když už hoffenheimští vypadali, že by snad mohli něco vymyslet, narazili na nepropustnou zeď. Krátce po změně stran mohl zasloužené vedení Eintrachtu vystřelit Ignjovski, který měl před sebou pouze osamoceného Baumanna, domácí hrdina si však svůj velký den zkazit nenechal.

Ve stejném tempu pak zápas dospěl až ke konci; domácí jako by na hřišti vůbec nebyli, či, lépe řečeno, jejich vliv na zápas končil pár metrů před vlastním vápnem. Závěrečný frankfurtský tlak tak k průlomu nevedl a hosté si připisují druhou bezbrankovou remízu v řadě.

Autor: Dominik Zezula / sportsmole.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 popř. 1:1

02

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele