17. kolo
18.12.2015 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - TSG Hoffenheim 1:0

Páteční předehrávka 17. kola 1. Bundesligy opět dokázala, že v tento termín poslední dobou se příliš gólů nerodí. Během posledních čtyř pátečních duelů padlo pět branek, přičemž hned čtyři z toho v duelu Schalke s Hannoverem. Dnes Königsblauen hostili předposlední Hoffenheim, díky trefě Choupo-Motinga zvítězili 1:0 a minimálně do soboty poskočili na čtvrtou příčku. Naopak Kraichgauer se mohou před zimní přestávkou zase propadnout na samé dno tabulky.

Ve Veltins Aréně se dnes hrál poměrně vyrovnaný zápas, Schalke však bylo o trochu lepší a i díky tomu zaslouženě vyhrálo. Nejdůležitější moment celého utkání nastal ve 28. minutě. Talentovaný středopolař Johannes Geis opět prokázal, že se pyšní opravdu vytříbenou kopací technikou, na jeho centr z hloubi pole si naběhl důrazný Maxim Choupo-Moting, jenž předskočil váhajícího Kadeřábka a překonal Baumanna.

Ještě před tím měli dobré příležitosti nejprve Leon Goretzka, který zpoza vápna pálil těsně vedle, a pak také Klaas-Jan Huntelaar, jehož ke skórování vybídl Franco Di Santo, nizozemský kanonýr však svou pověst nepotvrdil a Oliver Baumann si připsal dobrý zákrok. Huntelaar se ve druhém poločase ocitl v podobné pozici ještě jednou, tentokráte ale prostor mezi třemi tyčemi vůbec netrefil.

Po změně stran se logicky začali osmělovat i svěřenci Huuba Stevense, zkušený kouč se však pouze chytal za hlavu. V 51. minutě předvedli hosté možná nejhezčí akci zápasu, když Sebastian Rudy vysunul pěknou uličkou Kadeřábka, jenž okamžitě přihrával před bránu Jonathanu Schmidtovi, jeho patička se ale do brány nevešla. A když poté ve velké šanci nemířil přesně ani Eduardo Vargas, odjížděl Hoffenheim z Gelsenkirchenu s prázdnou.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele