34. kolo
23.05.2015 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Hertha BSC 2:1

Hoffenheim si poradil s berlínskou Herthou a v konečném zúčtování obsadí hezké osmé místo. Starou dámu však sedmnáctá porážka v sezoně mrzet nemusí, neboť se zásluhou lepšího skóre vyhnula barážové pozici, kterou obsadil - stejně jako loni - celek z Hamburku.

Minulá sezona byla pro brazilského záložníka Roberta Firmina výborná. Nastřílel v ní šestnáct branek a připsal si deset asistencí. Letos si pohoršil jenom v kolonce gólů. Šestý si připsal právě proti Herthě, přičemž nemůže být pochyb o tom, že byl nejlepším fotbalistou na hřišti. Jeho představení začalo v 8. minutě, když centroval do vápna spoluhráči Anthonymu Modestemu.

Ten si nic nedělal z bránících hráčů a chytře po zemi zakončil k bližší tyči - 1:0. Domácí si pak dlouho, dlouho dokázali udržovat jednobrankový náskok, až přišla na pořad odpoledne 72. minuta a s ní vyrovnávací branka, kterou obstaral Roy Beerens, náhradník za Salomona Kaloua, kterému se v tomto zápase opravdu nedařilo, též přízemní střelou - 1:1.

Jenže výsledek získal svou finální podobu až v 80. minutě. David Abraham tehdy zahrával z velmi dobré pozice volný přímý kop. Nejprve nastřelil zeď, poté proti jeho pokusu zasáhl Thomas Kraft, ale pouze tak, že odrazil míč k nohám Roberta Firmina, pro něhož už nebylo příliš složité kulatý předmět uklidit do branky - 2:1.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Herttha se zachrání i v případě prohry -max. o 1 hol. To bude šou

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle innfo mám z nedělního newsletter.Dnes píšou ,že potřebují k jistotě bod .Jak to kurwa je? Nechce se mě to počítat.

Reagovat
Lahvac-CZ

Taky si nejsem jistý, ale moc nevěřím, že by Hertha v případě prohry spadla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele