33. kolo
16.05.2015 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - Eintracht Frankfurt 0:0

Hertha nedokázala vstřelit Frankfurtu gól, ale protože ani jeho hráči nedokázali procedit balon za záda Thomase Krafta, skončilo tohle utkání na Olympijském stadionu v Berlíně bezbrankovou remízou.

O něco větší radost z ní budou určitě mít svěřenci Thomase Schaafa, jelikož pro Starou dámu to znamená, že Bundesliga ještě není stoprocentně zachráněna. K naprosté jistotě potřebuje bodovat v na hřišti Hoffenheimu, ačkoliv významnou úlohu by mohly sehrát výsledky vzájemných zápasů mezi Stuttgartem a Paderbornem, resp. Hannoverem a Freiburgem.

Ale zpět do hlavního města Německa, kde se jako první přihlásil o slovo Salomon Kalou, když obešel Carlose Zambrana a Makota Hasebeho, jenže míči v pravý čas stihnul zaterasit cestu Alexander Mandlung. Útočník z Pobřeží slonoviny to zkoušel o chvíli později znovu, ale tentokrát neměl ideálně seštelovaná mířidla.

Na začátku druhé půle přitáhli největší pozornost příznivci hostujícího celku, resp. to byly jejich světlice, které se postaraly o nepěkné znečištění ovzduší. Jakmile se vyjasnilo, ocitl se tváří v tvář Kevinu Trappovi ... kdo jiný, než Salomon Kalou. Ve snaze přelobovat gólmana Eintrachtu si však počínal nedostatečně, tudíž ani z této příležitosti nic nebylo.

V závěru se raději letošní vítěz Afrického poháru národů proměnil v nahrávače, ovšem ani Genki Haraguchi nedokázal nasměrovat kulatý předmět mezi tři tyče. Domácí fandové čekali trochu jiný výsledek, nicméně Hertha má stále situaci ve svých rukou. Navíc, jak bylo uvedeno, hraje jí do karet los závěrečného kola.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele