13. kolo
29.11.2014 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Bayern Mnichov veze z Olympiastadionu další tříbodový import

Suverenita mnichovského Bayernu nadále pokračuje. Bavoři si tentokráte poradili s Herthou BSC a z hlavního města si po nejtěsnějším možném vítězství přivážejí další tři body. "Stará dáma" zůstává u chvostu...

Bavorský velkoklub začal na berlínské půdě hodně odvážně. Ujmout vedení se mohl hned ve druhé minutě, kdy Müller oslovil Lewandowskiho, ten však vymezený prostor přestřelil! FCB mělo jasně navrch, což jen ukazovalo až 80% (!) držení míče. Hertha se prakticky jen bránila.

Vytrvalý tlak Mnichovanů pokračoval, ovšem vyložených příležitostí bylo k vidění pomálu. Přesto se Bayern ve 27. minutě ujal vedení: Müller po kombinaci s Götzem našel Robbena, jenž nezaváhal a střelou k levé tyči otevřel skóre - 1:0. Do konce poločasu už se nic dalšího nestalo.

Po obrátce jakoby na trávník za hosty vyběhla odlišná jedenáctka. Hertha výrazně zvýšila aktivitu a rázem to byla ona, kdo diktoval tempo hry. Ke střele se dostal Schieber, ale strážce mnichovské branky nepřekonal. Po hodině hry Jos Luhukay poslal do hry Ronnyho a Salomona Kaloua (nahradili Ben-Hatiru a Schiebera), načež prvně jmenovaný mohl vyrovnat, ale se standardkou z velké dálky si Neuer dokázal poradit a Hegeler už se následně k zakončení nedostal!

S přicházejícím závěrem se tempo hry ještě zvýšilo a zajímavé možnosti byly k vidění na obou koncích hrací plochy. Robben znovu našel Lewandowskiho, ten ale na Krafta recept nenašel! Odpověď si z rohového kopu nachystal Ronny, jenž posadil kulatý nesmysl na hlavu Brookse, ten však zacílil těsně nad břevno bavorské svatyně! Těsně před konečným hvizdem pak ještě spálil další vyloženou příležitost Lewandowski, který tak očividně neměl svůj nejlepší den.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
patriksimon

0-3

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas-potvzení roli lídra-jak jinak BAYERN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

3 body si odveze Bayern domů.A doufám.že si spraví chuť 0:4 !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele