19. kolo
03.02.2015 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Schalke 04 1:1

Bayern Mnichov ani napodruhé neudělal v začínající jarní části sezony to, co se od něj všeobecně očekává - nezvítězil. Proto i druhý prestižní duel se Schalke skončil remízou 1:1.

Nicméně kdo ví, jak by to všechno dopadlo, kdyby nebyl po faulu na Sidneyho Sama vyloučen už ve druhé desetiminutovce Jérome Boateng. Německý mistr světa nejenže dostal červenou kartu, ale ještě se kopala penalta. Ovšem Manuel Neuer, to je brankářský pohodář. Nenechal se nikterak vyvést z rovnováhy a skokem na pravou stranu zabránil Maximu Choupo-Motingovi ve vsítění jubilejní desáté branky této sezony.

Že by se ale hosté pak nějak zběsile hnali do útoku, to se rozhodně říci nedá. Naopak potrestat jejich nejistotu mohl Arjen Robben. Do druhého poločasu už nenastoupil zraněný brankář Fabian Giefer a nahradil jej ani ne dvacetiletý debutant Timor Wellenreuther. A Bayern vycítil příležitost. Využil ji však až po sedmašedesáti minutách hry, když se po rohovém kopu Xabiho Alonsa prosadil Robben - 1:0.

Jenže vedení domácím vydrželo pouze do minuty dvaasedmdesáté, kdy Pepem Guardiolou sestavená obrana nepohlídala po rohovém kopu Sidneyho Sama vyhlášeného hlavičkáře Benedicta Höwedese - 1:1. Více branek už v Allianz Aréně nepadlo a oba soupeři se hned začali připravovat na další střetnutí s VfB Stuttgart, resp. s Borussií Mönchengladbach.

Autor: Tomáš Kordík / soccernet.com, kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
Tuxedo

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mohlo to být i 1:2, schade

Reagovat
bayern987

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
cepinzcegamy

přesně, navíc na to je kurz těžko uvěřitelných 26:1

Reagovat
smazaný uživatel

No mě stačilo nějakých 6,25 na neprohru hostů

Reagovat
cepinzcegamy

strašný nesmysly tam vypsali under 2,5 za víc jak 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
bayern987

Pravděpodobná sestava na do píči už žádné 3-4-3, 3-5-2!!!

Reagovat
bayern987

A když už tak Benatía místo Danteho!

Reagovat
johnn

Di mateo je asi blazon SAM hral najlepsie a on ho vystrieda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele