10. kolo
01.11.2014 18:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Dortmund neudržel vedení a odjíždí z Mnichova bez bodu

Další pořádně hořkou pilulku museli spolknout fanoušci Borussie Dortmund. Žlutočerná družina se sice na půdě mnichovského Bayernu ujala vedení, ovšem FCB prokázalo dobré rozpoložení a dvěma brankami utkání otočilo na svoji stranu. Oplatilo tím Borussii poslední nezdar...

Borussia začala opatrně, soustředila se především na pevná zadní vrátka a dopředu se moc nehnala. To se však zanedlouho změnilo. Během úvodních třiceti minut měli svěřenci Jürgena Klopp hned dvě nadějné možnosti, ovšem nejdříve skvěle zasáhl Neuer a posléze Aubameyang svým centrem nikoho nenašel. A do třetice všeho dobrého gabonský rychlík na Neuera nevyzrál.

Hosté se však přece jen dočkali: Kagawa po rychlé akci vysunul Aubameyanga, jehož centr oslovil Reuse, který nezaváhal a pohotově otevřel skóre - 0:1. FCB na tento moment zareagovalo zvýšenou aktivitou. Müller však se svojí snahou neuspěl a o moc lépe se nevedlo ani Robbenovi.

Po změně stran mohl vyrovnat Lewandowski, který ještě před pár měsíci patřil k oporám Dortmundu, avšak na bezchybně reagujícího Weidenfellera si nepřišel! Odpověď si nachystal Kagawa, ale z dálky svým pokusem branku neohrozil. Nakonec se však bavorský celek po zásluze přece jen dočkal vyrovnávací trefy: Ribéry, jenž nastoupil až během druhého dějství, narýsoval pas na Lewandowskiho, který jen potvrdil, že je pravým "zabijákem" do šestnáctky - 1:1.

Střídající Franck Ribéry měl výrazný podíl i na poslední brance svého týmu. Bývalý francouzský reprezentant vybojoval po zákroku Subotiče pro svůj tým pokutový kop! Ten si vzal na starost Robben a s přehledem upravil na 2:1. Borussen tak vyšli i popáté za sebou bez bodu.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip1 Bayern 5 a více golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Subotič by nemal byť v kádri tímu,ktorý má vysoké ambície, má technické nedostatky, nevie hrať pozične, nemá prehľad, jeden na jedného je slabučky. Je to nebezpečný hráč pre vlastný tím. Keď nastúpil, vedel som, že môže byť zle a aj bolo. Pred prvým gólom to pristavil Lewovi na stralu a potom vyrobil penaltu.Inak BVB hral vynikajúco, škoda nepremenených šancí, to s Bayernom nesmiete.

Reagovat
patriksimon

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila by mě tato haceeska -proč to hnát do extrému,že? Zatím kurs 2,1.Vidím ale následující scénář,tak jak jsem ho napsal v 1. příspěvku ,a v příštím týdnu udělají ASŘ max.o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné ,co si ty bukvy dovolí-2.27.

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Velkej šlágr i když je ted Dortmund v těžký krizi těší mě to,ale zároveň musí být BAYERN na pozoru 3 : 0 BAYERN ŠLAPE!!!

Reagovat
bayern987

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

věřím BVB na Bayernu vyhraje a odrazí se k lepším výsledkům

Echte Liebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bvb dostane 3-4 minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Borussia zabojuje a daky bod urve

Reagovat
smazaný uživatel

To byla tutovka snad každých 5 minut, zápas jsem sice neviděl, ale Bayern je mlel teda slušně podle sestřihu Klopp podzim nevydrží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele