29. kolo
05.04.2014 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Brémy vedení neudržely a rozešly se s Horníky remízou 1:1

Zábavná podívaná byla divákům servírována na Weserstadionu, kde se místní Werder proti Schalke záhy ujal vedení, ovšem Königsblauen ještě do pauzy srovnali krok a následně už ani jedna strana další trefu nepřidala.

Přístavní celek začal aktivně, vysunul napadání a vytrvale hledal na hrotu jednoho z dvojice di Santo - Elia, favorit se tak zpočátku ke slovu takřka nedostal. Na úvodní branku jsme pak dlouho nečekali: Junuzović oslovil ve vápně Eliu, který si poradil s Ayhanem i Hooglandem a di Santo následně z úhlu jeho práci dokončil - 1:0! Ten samý hráč mohl o pouhé dvě minuty později zvýšit vedení SVW, avšak z nadějně vyhlížející pozice zamířil pouze do tyče Fährmannovy branky!

Jens Keller neváhal a ve středu pole udělal několik rošád: Draxler se posunul do středu ofenzivní trojice, Goretzka na levý kraj a Boateng se zasunul vedle Neustädtera. Od této chvíle se hry vyrovnala a po půl hodině bylo srovnáno i při pohledu na skóre. Obasiho centr odvrátil Prödl jen k nohám Goretzky, který nekompromisní ranou zavěsil - 1:1! Obrátit duel na stranu die Knappen mohl ještě do přestávky Goretzka, ovšem jeho pokus zastavil na brankové čáře Prödl.

Také po obrátce se mičuda pozvolně posouval z jednoho konce hřiště na druhý, ovšem mnoho zajímavých akcí k vidění nebylo, oba celky neutralizovaly své ofenzivní výpady již v zárodku. Když už natáhl zpoza šestnáctky Huntelaar, Wolf si s jeho zakončením věděl rady. Na opačné straně pro změnu nemohl slavit Makiadi a Gebre Selassie. S přibývajícím časem provedli oba trenéři hned několik střídání, která očividně daleko více prospěla Werderu, jenž mohl opakovaně "spasit" Junuzović, Fährmann byl ale na místě! To samé platilo při střele Garcíi.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Kempes12
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele