6. kolo
22.09.2013 17:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Utkání Stuttgartu s Eintrachtem nabídlo hubenou remízu 1:1

Zajímavé střetnutí s mnoha šancemi na obou stranách nabídlo utkání na půdě Mercedes-Benz Areny, kde jsme nakonec viděli dvě branky, díky kterým si VfB i Frankfurt zapisují po bodu.

Orli na nic nečekali a okamžitě po startu se do svého protivníka pustili. Územní převahu mohl po sedmi minutách "korunovat" Flum, ale po Jungově centru nedokázal střelou z první zamířit do prostoru branky! Eintracht měl i nadále více ze hry, Anderson ovšem po rohovém kopu hlavou branku nenašel a Kadlec o chvíli později rovněž nepotvrdil skvělé rozpoložení.

Ve 14. minutě se však aktivnější hosté po zásluze dočkali: Barnetta od rohového praporku narýsoval centr na hlavu Andersona, jeho pokus sice neúmyslně rukou na malém vápně zastavil Aigner, ovšem díky tomu se k balónu dostal Russ a z malého vápna pohodlně otevřel skóre - 0:1! Radost hesenského mužstva však neměla dlouhého trvání, přesněji pouhé dvě minutky. Harnik nejdříve na Trappa recept nenašel, následný roh přinesl marnou snahu Gentnera, ale následně se kulatý nesmysl dostal k Timo Wernerovi, jenž hlavou na vzdálenější tyč zaznamenal svůj premiérový zásah na nejvyšší úrovni - 1:1.

Od tohoto momentu se dění na hrací ploše přeci jen obrátilo více před frankfurtskou branku, ovšem nebezpečných situací jsme mnoho neviděli. Na jedné straně neuspěl Aigner, před Ibiševičem pro změnu skvěle zasáhl Zambrano a snahu Rüdigera zastavil Anderson.

Aktivní ofenzivní hra obou mužstev plynule navázala i po změně stran. Jung dalším přesným centrem oslovil Aignera, ten ale hlavou branku nenašel. Po zákroku Zambrana na Boku se domácí ekipa dožadovala odpískání pokutového kopu, sudí Zwayer ale nechal volně pokračovat ve hře. Ofenziva Eintrachtu působila o poznání sehranějším a jistějším dojmem. To jen mohla dokumentovat spolupráce Aignera s Kadlecem, bývalý hráč Sparty však branku netrefil! O deset minut později měl nadějnou příležitost sám prvně jmenovaný, ale taktéž slavit nemohl!

Když už se po Harnikově zpětném pasu radoval Maxim, nebyla jeho branka vinou ofsajdového postavení dotírajícího Vedada Ibiševiče uznána! VfB se po obrátce nedařilo dostat k ohrožení branky, čehož mohli využít Djakpa a Russ, ani jeden z nich se však radovat nemohl. Trestat mohl hned dvakrát Ibišević, ale nejdříve branku trestuhodně minul a v nastaveném čase nedokázal trefit prostor branky ani z pokutového kopu (zákrok Laniga na Traorého) a domácí tak berou jen bod.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (2x Kadlec)

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele