14. kolo
30.11.2013 18:30 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - VfB Stuttgart 3:0

Schalke si vlažným tempem došlo pro zaslouženou výhru nad pramálo nebezpečným Stuttgrartem, který po druhé za sebou opouštěl hřiště bez přesného zásahu. Domácí se tak posouvají před Wolfsburg na pátou příčku.

Schalke se sice probouzelo dlouhých deset minut, Stuttgart však zaspání soupeře nevyužil k žádné výraznější šanci. Což se mohlo vymstít ve 13. minutě, kdy centroval Farfán a Matip hlavičkoval do břevna. Chvíli poté poslal centr do vápna Draxler a k hlavičce tentokrát vystoupal Szalai, kterého výtečným zákrokem vychytal Ulreich.

Po půlhodině hry se ke slovu dostal hostující Timo Werner, který využil prachbídné rozehrávky Schalke, ukradl balón a ze šestnácti metrů mířil ke vzdálenější tyči, kterou jen těsně minul. Varování vzali domácí vážně a ve 34. minutě se po rychlé akci ocitl ve vápně Farfán, jenž tvrdou ranou z hloubi vápna propálil Ulreicha.

Do druhé půle zaspali naopak hosté, jmenovitě Christian Gentner, který ve vápně fauloval Drexlera a pokutový kop bezpečně proměnil Farfán. Omráčení hráči Stuttgartu se jen těžko zvedali a po svých bezzubých konfrontacích s obranou soupeře, mohli být rádi, že se Schalke nežene za definitivním rozhodnutím zápasu.

A hnát se ani nemusel, stačilo si počkat do 79. minuty, kdy z třiadvaceti metrů napřáhl Jermaine Jones a zacílil přímo k pravé tyči bezradného Ulreicha. Oku lahodícím zásahem tak podtrhl nemohoucnost Stuttgartu a předčasně rozhodl o dělbě bodů.

Autor: Josef Gvoždiak / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
monty25

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

10 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

No...gól Jermaina Jonese....vrchol utkání

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele