26. kolo
21.03.2014 20:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Freiburg porazil brémský Werder a opouští sestupové pásmo

Hlavním cílem SCF před utkáním bylo zopakovat tříbodový zisk ze hřiště Frankfurtu, což se nakonec domácím podařilo a druhým vítězstvím po sobě mají alespoň na chvíli klid. Mezi oběma týmy zůstává čtyřbodový rozdíl.

Severoněmecký celek začal aktivně, ovšem postupem času přebral dirigentskou taktovku Freiburg a po úvodních dvaceti minutách měl 61% držení míče. Zajímavých šancí ale na programu moc nebylo. Jako první to zkusil Mehmedi, ovšem branku minul. Z ničeho nic se poté opřel do odraženého míče Schuster a parádní křižnou střelou z dálky překonal bezmocného Wolfa - 1:0! Na odpověď jsme po celý zbytek prvního dějství čekali marně, di Santo z úhlu neuspěl.

Po krátkém oddechu začaly oba týmy "přikládat pod kotel". Hned záhy Mehmedi vrátil do ohně na Klause, jenž se zbytečně nerozpakoval a pohotovou střelou zavěsil - 2:0. Netrvalo pak dlouho a oba zmínění si role vyměnili, přičemž švýcarský útočník přízemním pokusem zvýšil již na 3:0. Od tohoto momentu bylo o vítězi jasno a ve zbývajícím čase se utkání dohrávalo.

Dvacet minut před konečným hvizdem však přišla nečekaná zápletka. Postaral se o ni Ginter, jenž hrubou chybou při rozehrávce daroval míč Huntovi, který následně ještě předal lépe postavenému Petersenovi - 3:1. Další nebezpečné akce na pořadu dne nebyly.

Autor: Jiří Vojík

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 / 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

X 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele