29. kolo
06.04.2014 17:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hertha nadějný stav neudržela a bere proti TSG pouze bod

Druhý remízový zápas tohoto kola se odehrál v Berlíně, kde Stará dáma poměřila síly s Hoffenheimem a nakonec se oba celky rozešly smírně. Hertha tak nadále zůstává o skóre za svým soupeřem uprostřed pelotonu.

Osmnáct stupňů a naprosto jasná obloha - oba týmy tak měly před sebou naprosto ideální podmínky, čehož mohl záhy využít Ndjeng, ovšem nezvolil ideální variantu a z nadějně vyhlížející akce nic nevzešlo. Domácí se však záhy dočkali: Skjelbred hlavou posunul na Allaguiho, který využil zaváhání Vestergaarda, který vypadl z role, načež snadno zavěsil - 1:0.

Koncernové mužstvo se nemohlo dostat do hry. To mělo, mimo jiného, na svědomí také důsledné bránění Roberta Firmina, přes kterého jde obvykle drtivá většina akcí TSG. Přesto přese všechno mohl srovnat krok Strobl, ale trefil jen boční síť. Krátce nato však přece jen bylo srovnáno: Volland posunul mičudu na Polanskiho, jenž přízemní střelou ke vzdálenější tyči překonal Krafta - 1:1! Vzápětí mohl otočit duel Firmino, avšak strážce berlínské svatyně byl na místě! Odpověď si nachystal Ramos, ovšem Casteels si věděl rady a to platilo i při následné šanci Allaguiho.

Ten samý hráč měl další příležitost i okamžitě po návratu na hřiště, ale ani tentokrát nedokázal poslat balón do sítě! Hrálo se nahoru dolu. Před Firminem doslova za minutu dvanáct zasáhl Pekarík. Oba trenéři postupem času udělali hned několik změn, kýžený efekt pak mohl pro tým z Kraichgau zaznamenat Salihović, avšak z hranice penalty trestuhodně neuspěl!

Zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem byl k vidění ostrý střet mezi Casteelsem a Ramosem, po kterém byli oba aktéři ošetřování, načež strážce hostující branky nahradil Alexander Stolz (Grahl měl svalové potíže), jenž si tak odbyl nečekaný bundesligový debut. Závěr utkání se hrál ve vysokém tempu, ani jedna strana očividně nechtěla brát pouze jeden bod. To se snažil potvrdit Pekarík, ale těsně minul, načež tři tyče nedokázal výrazněji ohrozit rovněž Volland. A s nerozhodným výsledkem už nedokázali pohnout ani Ronny a Ramosem na jedné a Volland na druhé straně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

jasna 2 a vysledek 0-3 nebo 1-3

Reagovat
arsavin

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

over 5,5))))

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele