7. kolo
28.09.2013 15:30 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Stará dáma porazila Mainz a drží se na pohárových příčkách

Historicky čtvrtou porážku za sebou si na lavičce Mainzu připsal Thomas Tuchel, který odjíždí se svoji družinou s prázdnou i z Olympiastadionu a po skvělém začátku sezóny se postupně propadá stále hlouběji.

Oboustranně pomalý začátek vystřídala převaha FSV, které se hned z první opravdu nebezpečné akce dočkalo. Choupo-Moting zpětnou přihrávkou našel Nicolaie Müllera, jenž si poradil s Hosogaiem a následně otevřel skóre - 0:1. Za domácí mohl okamžitě srovnat krok Ronny, jeho obávaná levačka však z dálky na Heinze Müllera recept nenašla. Zbytek první půle žádné další zajímavé akce nenabídl.

Druhých pětačtyřicet minut už nebylo aktuálních pro Cigerciho, jehož na hřišti nahradil Allagui. Na opačné straně se místo Noveskiho představil Fathi. Josi Luhukayovi se pak výše popsaná rošáda takřka ihned vyplatila: Ben Hatira nastartoval Ramose, jenž si poradil s Müllerem a Allagui jeho práci ještě pro jistotu z bezprostřední blízkosti pojistil a srovnal na 1:1!

Thomas Tuchel stáhl i dalšího středního obránce Svenssona a na jeho místo poslal Bella. Také on však zanedlouho přihlížel spolupráci Ben Hatiry s Allaguim, jenž si poradil i s obráncem a potom střelou k bližší tyči otočil na 2:1. Vzápětí pak Skjelbred vyslal ke zteči Ben Hatiru, jenž si pro změnu vychutnal duo Fathi - Bell a z hranice penalty zvýšil na 3:1! Mainz už se na zvrat nezmohl.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

oba gol, 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele