13. kolo
24.11.2012 15:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Werder nadějné vedení neudržel a rozešel se s Vlky smírem

Klaus Allofs se ve svém premiérovém utkání proti bývalému zaměstnavateli kýženého vítězství nedočkal, Brémy se dokonce ujaly vedení, to však nakonec i díky početnímu oslabení neudržely, a berou s VfL jen bod za remízu 1:1.

Po chvilkovém okoukání začalo mít přístavní mužstvo herně navrch a především z křídelních prostorů dostávalo die Wölfe pod tlak. Na zajímavé momenty jsme tak nemuseli příliš dlouho čekat: Arnautović po chvilce našel Petersena, ten se otočil kolem Kjaera, tvrdým projektilem však na Benaglia recept nenašel! Ani to ale domácí neprobudilo, ovšem strážce koncernové branky mohl i přesto zůstávat takřka bez práce.

Třicátá minuta pak znamenala mírné otočení kormidla a VfL následně začalo výrazně hrozit z rychlých protiútoků, které měl povětšinou na starost Diego. Jeden takový zakončoval Hasebe, který i za pomoci Sokratise nasměroval mičudu do tyče Mielitzovy branky! Záhy pak zaťukala branková konstrukce podruhé, tentokráte zásluhou Dosta! Tyto momenty pak mohly automobilový celek mrzet, což se okamžitě potvrdilo: Elia nacentroval do vápna, kde na opačné straně vápna našel volného Arnautoviče, který už neměl se zakončením tolik práce - 0:1.

Krátká přestávka z kursu příliš neubrala - domácí se snažili za každou cenu srovnat krok, to však Werderu otevíralo zadní vrátka k rychlým protiútokům. Jedna akce ale všechno změnila: Vieirinha se na hřišti ohřál sotva dvě minuty, když ho poslal k zemi Schmitz, pro kterého se jednalo již o druhou žlutou a tím pádem červenou kartu! Čerstvě příchozí hráč pak, i za pomoci Diega, dopravil balón před branku, kde už si Dost věděl rady - 1:1.

Vyrovnávací trefa pochopitelně Wolfsburgu přinesla ještě více chuti a Schaafovi svěřenci rázem nevěděli, kam dřív skočit. Diegova rána však byla na poslední chvíli zastavena na brankové čáře, neuspěl ani Dost, jemuž vystavil stopku skvěle reagující Mielitz! Dvě obrovské šance měl i Olić, strážce brémské svatyně ovšem nepřekonal! Osm minut před koncem pak Hunt ze standardky napálil břevno, načež z dálky nenašel vymezený prostor de Bruyne!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2.0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
stas87

1-2 v minulom kole mal hoffenheim dost sanci ale nedal a wolfsburg potrestal,werder je efektivnejsi a minimalne jeden gol da

Reagovat
smazaný uživatel

logika jak cyp

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele