23. kolo
23.02.2013 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Stuttgart vedení neudržel a rozešel se s FCN remízou 1:1

Na postup do osmifinále Evropské ligy se Švábům na ligové scéně úplně navázat nepodařilo, svěřenci Bruna Labbadii sice měli převahu, ovšem těsné vedení neudrželi a nakonec se tak s Norimberkem rozešli smírně.

Domácí měli zpočátku herně navrch a drželi Franky pod tlakem. To však neplatilo dlouho a vyjma hlavičky z produkce Harnika se k ohrožení soupeřovy branky nedostali. Z daného trendu se vymezila až rána Gentnera, Schäfer si ale poradil. Po dvaceti pěti minutách se pak díky Polterovi z ničeho nic ocitl balón ve stuttgartské síti, kmenový hráč Wolfsburgu ho tam ovšem dopravil z ofsajdu. Chyby a nepřesnosti v rozehrávce "der Clubu" mohl potrestat aktivní Harnik, ale stejně jako o chvíli později do sítě míč nedostal. Těsně před pauzou měl na hlavě otevření skóre Ibišević, ovšem Schäfera nepřekonal.

Po obrátce to neúspěšně zkoušel z velké dálky Feulner a užuž to z norimberského pohledu vypadalo na ofenzivní zmrtvýchvstání. Něco podobného se však nekonalo: Harnikovu ránu sice ještě strážce hostující branky vyrazil, ale jen k Traorému, který už měl potom snadnou práci - 1:0. Hned nato ale stálo při Švábech i štěstí, když rozhodčím unikla ruka Kvista, jíž Dán zastavil ránu střídajícího Essweina.

Jinak se ovšem pokračovalo dle not VfB. Gentner připravil další možnost pro Ibiševiče, bosenský střelec ovšem z voleje branku přestřelil! Harnik pro změnu na Schäfera nevyzrál. To mohlo domácí mrzet po hodině hry, ale Polter v jasné šanci vymezený prostor nenašel! Pojistku tak mohl zaznamenat Ibišević, do třetice mu ale překazil radost Schäfer! To už fotbalová štěstěna nevydržela a po Chandlerově pasu v 77. minutě srovnal pohotový Feulner - 1:1. Kvistova rána se dvě minuty před koncem do branky nevešla a na ruku Nilssona si domácí ekipa stěžovala u sudího Stielera rovněž marně.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele