12. kolo
18.11.2012 17:30 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Vlci dalším povedeným výkonem vyplenili Rhein-Neckar Arenu

Přestože Hoffenheim ovládl v minulé sezóně oba vzájemné souboje, celková bilance se naklání na stranu automobilového celku, který jen potvrdil zlepšené výkony a odváží si ze Sinsheimu další vítězství, které Wolfsburg posouvá o dva body před svého protivníka.

Vesničané vstoupili do utkání se zataženou ruční brzdou a hosté jejich neaktivity pochopitelně velmi rády využili. Po čtyřech minutách o sobě dal vědět Hasebe, dalekonosný pokus však nedokázal usměrnit do branky. Záhy ale Olić napodruhé odcentroval do pokutového území a japonský reprezentační kapitán hlavou z bezprostřední blízkosti přece jen otevřel skóre - 0:1.

Tento moment TSG konečně probudil, další minuty nabídly hru na polovině die Wölfe, avšak zvýšená aktivita vedla pouze k přízemní střele Firmina, kterou si Benaglio pohlídal. Naproti tomu svěřenci Lorenze-Günthera Köstnera dokázali vytěžit z minima maximum: Josué využil právě špatné přihrávky mladého krajana, následně pak naservíroval mičudu Dostovi, který si za pomoci levé tyče poradil jako starý mazák - 0:2. Tři minuty před odchodem do kabin mohl snížit Salihović, hlavou ale našel pouze nachystaného brankáře Vlků!

Do druhé poloviny poslal Markus Babbel na trávník mladého Vincenza Grifa (vystřídal Daniela Williamse) a Němec, jenž vlastní rovněž italské občanství o sobě dával náležitě vědět. I po jeho práci měli během pár minut šanci Volland, Joselu a opětovně Volland, ani z jedné příležitosti však nezapršelo! Nátlaková hra domácího mužstva dávala VfL možnost k rychlým protiútokům - jeden takový rozehrál Naldo, míč se pak přes Diega ocitl až u Dosta, tomu však za minutu dvanáct překazil radost pohotový Delpierre! Odpověď přinesly neúspěšné šance Salihoviče, Grifa a Joselua.

Vládce hoffenheimské lavičky zkoušel všechno možné a dvacet pět minut před koncem se rozhodl pro riskantní krok, když místo obránce Jensena poslal na trávník dalšího čistokrevného útočníka Schipplocka (už byl na hřišti Derdiyok). Vzápětí ovšem dorazil pro vesnický tým konečný direkt: Naldo se postavil ke standardce a parádní ranou okolo zdi nedal Wiesemu šanci zasáhnout - 0:3. Dvě minuty před konečným hvizdem zaznamenal alespoň symbolický zásad Derdiyok, jenž okamžik předtím dokonce mířil taktéž hlavou do břevna!

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

7:2

Reagovat
smazaný uživatel

Joselu 3x, Firmino, Grifo 2x, Vestegaard - Dost, Olić

Reagovat
smazaný uživatel

ty si spad odkad?

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

uvdime kto sa bude smaaat to dam ,ze hoffenheim vyhra aj za 100e

Reagovat
smazaný uživatel

a za 1000e na presny vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

3:4

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych mackovice nepodcenoval on umio podat nerskutecne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

2,38 mi moc neskutecny nepride...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle tipnul neskutecne noo

Reagovat
smazaný uživatel

toto bolo jasne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele