10. kolo
03.11.2012 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - FC Augsburg 2:0

Fotbalisté Hannoveru potvrdili úlohu favorita proti loňskému nováčkovi a v domácím prostředí ho zdolali celkem snadno v poměru 2:0, když v každém poločase vsítili po jedné brance. Augsburg se tak v tabulce propadl na poslední místo s šesti body za Fürth, který ho díky remíze v páteční předehrávce o bod přeskočil. Hannover má na kontě čtrnáct bodů a v tuto chvíli se probojoval na šesté místo tabulky.

Utkání probíhalo v naprostém poklidu a sudí za celý zápas nemusel vytahovat jedinou kartu, převahu měl po většinu zápasu domácí celek. Ten se dostal do vedení v polovině úvodního dějství zásluhou Mame Dioufa a vítězství si pojistil pět minut před koncem utkání, kdy se trefil Lars Stindl. Utkání nebylo pro pohled diváka příliš zajímavé, hosté si navíc za celý zápas nevypracovali jedinou vážnější příležitost.

V první větší šanci utkání se ocitl po necelé čtvrthodině hry Diouf, avšak po centru z pravé strany hlavičkoval těsně nad. Hannover v dalším průběhu hrál kombinačně a držel soupeře pod tlakem, nakonec se velice brzy dočkal úvodní branky. Ve 26. minutě utekl na kraji vápna Stindl a poslal přihrávku přímo do běhu Dioufovi, který s přehledem zakončil přesně k tyči a domácí celek lehce uklidnil.

Augsburg v dalším průběhu skvěle bránil a nepouštěl soupeře do nebezpečných útoků, nicméně Hannoveru to příliš nevadilo a kontroloval průběžný stav. Augsburg byl v útoku naprosto bezzubý. V první příležitosti druhého dějství se ocitl Didier Ya Konan, jenže jeho lob se mezi tyče nevešel. Následně stejný hráč pálil z deseti metrů, opět ale o něco vedle. Teprve po hodině hry si vypracoval nějakou tu možnost i Augsburg.

Po rohovém kopu a velkému závaru v pokutovém území nakonec chytil míč gólman Ron-Robert Zieler, následně pálil hodně mimo Knowledge Musona. Hosté se poté snažili útočit, v závěru ale převzali iniciativu domácí a vsítili rozhodující trefu. V 85. minutě využili rychlého protiútoku. Na hranici vápna se ocitl Stindl, a i když mohl nahrát lépe postavenému spoluhráči, tak vystřelil a rána zapadla přímo k tyči - 2:0.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, soccernet.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
noustres

Snad by stálo za pokus že se zase trefí Diouf

Reagovat
noustres

hahah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele