17. kolo
15.12.2012 15:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Fortuna těsně porazila Hannover a může se těšit na klidnou zimu

Také do třetice dokázali svěřenci Norberta Meiera před vlastními fanoušky zabrat a po výhře nad Hannoverem se posouvají zase o kousek blíže klidnému středu tabulky. F95 tak na svého protivníka ztrácí už jen dva body.

Utkání se rozbíhalo hodně pomalu, ani jedna strana se nikam netlačila a natěšené obecenstvo tak nejvíce ze všeho mrzlo. Tomu nezabránil ani volný přímý kop, jenž si vzal na starost Ilsø, na pozorného Zielera však nevyzrál. Na druhé straně o sobě dával vědět zejména Diouf, ale nejdříve si vedl v duchu celého utkání až příliš ležérně, načež po 25. minutách obešel i Giefera, ovšem pak už nedokázal zacílit přesně!

Fortuna se jako tradičně spoléhala zejména na defenzivu a směrem dopředu hrozila výhradně z rychlých kontrů. Jeden takový mohl potrestat Reisinger, ale pálil jen do boční sítě. Šest minut před odchodem do kabin se však svěřenci Norberta Meiera radovali: Balogun odcentroval do pokutového území, kde se hlavou položil do míče Schahin a bezpečně zavěsil - 1:0. Před Bellinghausenem pak za minutu dvanáct zasáhl Cherundolo.

Také po změně stran se hrálo dle předem nachystaných not. 96ky byly aktivnější, avšak do zajímavých šancí se takřka nedostávaly, výjimkou byl dalekonosný pokus Schmiedebacha, ten však likvidoval domácí strážce branky. Stejnou mincí odpověděl Fink, ale také on úspěch neslavil. Hosté nakonec z ničeho nic udeřili v šedesáté deváté minutě, kdy Schmiedebach oslovil Dioufa, ten si bezchybně zpracoval a nechytatelně srovnal na 1:1. Krátce nato mohl ten samý hráč dvakrát utkání definitivně otočit, ale na Giefera již recept nenašel, mezitím Rausch střílel nepřesně! Semd minut před koncem tak rozehrál standardku Ilsø a parádní ranou k pravé tyči zajistil nováčkovi velice cenné tři body - 2:1.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele