7. kolo
05.10.2012 20:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

FC Augsburg - Werder Brémy 3:1

Fotbalisté Augsburgu se konečně dokázali probudit v důležitém zápase a po sedmi kolech si připsali první výhru proti velmi silnému soupeři. Na kontě tak mají pět bodů a určitě doufají, že jim toto domácí utkání zvedne sebevědomí a dostanou se tak v tabulce německé Bundesligy o něco výše. Brémy naopak zaznamenaly ztrátu a v tabulce se propadly na jedenácté místo tabulky se ziskem sedmi bodů, Augsburg se naopak posunul na 15. příčku.

Domácím se vyvedl skvěle vstup do zápasu a už od druhé minuty vedli, nicméně hosté dokázali odpovědět už po necelých dvaceti minutách hry. Ausgburg pak ale předvedl velké srdce a po půl hodině hry šel opět do vedení a o třech bodech definitivně rozhodl necelých dvacet minut před koncem. Brémy tentokráte pohořely hlavně v defenzívě, když nechaly soupeři hodně prostoru a nedokázaly ho nijak zastavit.

Augsburg se dostal do vedení již z první akce zápasu. Po krásném centru z pravé strany se prodral k zakončení Tobias Werner a na zadní tyči přesně zakončil hlavou. V 19. minutě se Werder vrátil zpátky do hry. K přímému volnému kopu se dostal De Bruyne a jeho pokus nakonec skončil v síti. Augsburg se psychicky znovu zvedl ve 32. minutě, kdy po krásné kolmici do vápna zaspala hostující obrana a Stephan Hain mířil přesně k tyči.

Až do konce úvodního dějství se nic zajímavého nestalo, po přestávce se hrálo v úvodní čtvrthodině bez šancí, poté mohli jít domácí do dvoubrankového vedení, jenže osamocený Musona přestřelil odkrytou branku. Augsbug se ale přeci jen radoval v 73. minutě, když Daniel Baer se dostal k odraženému míči a ten vystřelil z deseti metrů tvrdě přesně do sítě. V samém závěru mohl přidat čtvrtou branku český krajánek Milan Petržela, jenže ten ve stoprocentní možnosti napálil před odkrytou brankou jen tyč.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele