18. kolo
21.01.2012 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Atak na poháry se nekoná, Hoffenheim si s Hannoverem připisuje po bodu

Krize trvá. Tohle označení by se dalo použít jak na Hoffenheim, tak i na Hannover, oba dva jenom potvrdili trend z konce podzimu a po bezbrankové remíze si zapisují po bodu. Oběma celkům se tak pohárové příčky zase o kus vzdálily.

Utkání nabídlo od počátku slušné tempo. Jako první zahrozili hosté, Stindl se Stoppelkampem však svoji akci nedokázali přetavit v gólové vyústění. To mohlo 96ky mrzet hned vzápětí. Agilní Mlapa od postranní čáry hledal Ibiševiče, tomu ovšem chybělo pár centimetrů, aby balón dokázal prodloužit tím správným směrem. Hra začala nabírat na obrátkách, během krátké chvíle byla k vidění na obou stranách velká možnost. Nejprve se ocitl ve vápně osamocený Stindl, celou situaci ale trestuhodně promeškal, Ibiševiče pak na opačné straně zpacifikoval Zieler.

Ve zbývajících patnácti minutách prvního poločasu měli navrch hráči koncernového celku, jejich akce ovšem nevedly k ohrožení branky, a když už se tak stalo, šlo o střely z dálky. Takto nejprve pálil Beck, jeho střelu ale hannoverská obrana zablokovala, Salihović poté mířil nepřesně. A do třetice rána ze střední vzdálenosti, byl to znovu kapitán Beck, ani napodruhé ovšem neuspěl.

O přestávce se zřejmě v hostující kabině poněkud zvýšila hlasová frekvence a najednou začaly mít akce Dolních Sasů konečně hlavu a patu. Hned dvě velké šance během dvou minut měl Stoppelkamp, ani jednou ale jeho rána nedoputovala dál než na pozornou obrannou hráz tvořenou Vestergaardem, respektive Beckem. V dalším průběhu začalo tempo hry ještě více upadat, přesto mohl rozhodnout Royer, na balón však o kousíček nedosáhl. Závěr už se nesl ve znamení křečovité snahy z obou stran, ovšem na konečném skóre se už přesto nic neměnilo.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele