8. kolo
01.10.2011 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Bayern Mnichov 0:0

V posledních týdnech dokázal Bayern likvidovat jednoho protivníka za druhým, dnes už ale tvrdě narazil. Na půdě Hoffenheimu se příliš nepředvedl a nakonec se musel spokojit pouze s bezbrankovou remízou.

Zápas odstartoval bez nějakých výraznějších momentů na obou stranách. Hoffenheim dělal svým intenzivním napadáním hráčům Bayernu velké problémy, ti tak v úvodních minutách gólmana Starkeho vůbec nezaměstnali.

První nepříjemnější okamžik musela domácí brankářská jednička řešit až po čtvrt hodině hry, kdy střílený centr Boatenga vyrazila tak nešťastně, že míč směřoval přímo do brány. Nakonec ale včas zasáhl stoper Vorsah a možné nebezpečí zažehnal.

Ve 22. minutě dal o sobě vědět konečně také Hoffenheim. Výborný centr Rudyho prodloužil za sebe hlavou Compper a Bayern od inkasovaného gólu zachránil až vynikajícím zákrokem Manuel Neuer. O deset minut později upadl v pokutovém území po souboji s van Buytenem útočník Sigurdsson a hlasitě se dožadoval penalty, rozhodčí Kinhöfer ovšem nechal pokračovat ve hře.

Hoffenheim následně výrazně přebral otěže zápasu a začal Bayern pořádně zlobit. Největší šanci ke vstřelení branky měl v 38. minutě Babel, s jeho zakončením po rohovém kopu Rudyho si ale opět poradil Neuer. Favorizovaní hosté v závěru prvního dějství už nic kloudného nevymysleli, a tak šly oba týmy do kabin za bezbrankového stavu.

Hned po změně stran přišlo poměrně velké překvapení. Trenér Heynckes totiž do druhé půle neposlal Francka Ribéryho, kterého nahradil Arjenem Robbenem. I přes tuto změnu ale pokračovala mírná nadvláda Hoffenheimu, který byl místy skutečně velmi nebezpečný. Gólmana Neuera ale nepřinutil řešit příliš nepříjemných momentů.

Bayern dnes po většinu času nehrál v ideální pohodě, což se potvrdilo také v 65. minutě, kdy málem inkasoval. Na prudký centr Obasiho ovšem ve výborné pozici jen těsně nedosáhl Ryan Babel. Následně zakončoval hned dvakrát nepřesně Robert Firmino.

Nakonec nechybělo zase tak moc a do vedení mohli jít jako první Bavořané. Po rohovém kopu se dokonce prosadil Bastian Schweinsteiger, pro ofsajd ale nebyla jeho branka uznána. V 77. minutě vyzkoušel své štěstí střelou z dálky Toni Kroos, gólman Starke si ale bez problémů poradil a zápas tak dospěl do svého konce bez jediného vstřeleného gólu.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TSG Hoffenheim 2 - 3 Bayern Mnichov

Reagovat
smazaný uživatel

hadam Manuel natiahne svoj rekord

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3. Bayern to bude chtít určitě zase uhrát s nulou a ani za rozhodnutého stavu nepoleví.

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 BAYERN série bude pokračovat

Reagovat
clinger

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
Jardman

0:4 :) Gomez 2x, Ribéry, Kroos :))!!! a doufám že robben si zahraje aspon půlku!!! ♥FCBM♥

Reagovat
smazaný uživatel

0:5, Robben hattrick, on musí být neskutečně nadržený na fotbal, jenom proto jak sem ho viděl hrát proti Leverkusenu, takovou chuť hráče hrát a přijít na posledních 10 minut sen neviděl.. O zbytek gólů se podělí Ribéry s Mariem.

Reagovat
lampard11

1:4 Babel-ribéry,2 gomez,sweinsteiger

Reagovat
Mikesh

Ůplně jiný Bayern dnes prohraje

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele