12. kolo
05.11.2011 15:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - 1. FC Kaiserslautern 1:1

Také dnes Hoffenheim zopakoval střeleckou mizérii z posledních zápasů a proti Kaiserslauternu vybojoval pouze bod. Po prvním poločase sice domácí fotbalisté vedli, ve druhém dějství se ale trápili a nakonec inkasovali gól na konečných 1:1.

Hoffenheim na začátku zápasu hýřil aktivitou, jenže kromě nepřesné dalekonosné střely Salihoviće nic kloudného nevymyslel. I proto nakonec první gólovka zápasu patřila hostům. V 11. minutě utekl po levé straně hřiště Bugera, jeho následný pozemní centr doputoval až do středu pokutového území, kde stál připravený Olcay Sahan. Tomu ovšem střela vůbec nesedla a míč poslal vedle.

Už o malou chvíli později si obrana Hoffenheimu vybrala další slabší okamžik. Po rohovém kopu nechala trestuhodně neobsazeného Kouemaha, ten však nabídnuté příležitosti využít nedokázal, jelikož nehlavičkoval přesně.

Domácí borci poprvé zahrozili až v 26. minutě, kdy se Salihovićovi povedlo svou střelou z přímého kopu orazítkovat břevno Trappovy brány. Přesně po půlhodině hry dal o sobě vědět znovu Kaiserslautern. Do výborné střelecké pozice se po přihrávce od Kouemaha dostal Tiffert, jenže zakončil opravdu žalostně a gólmana Starkeho ani zdaleka neohrozil.

I proto to byl nakonec Hoffenheim, kdo šel v 33. minutě do vedení. První Braafheidův centr sice Amedick odvrátil, nizozemský obránce se ale dostal znovu k míči a tentokrát už dokázal najít volného Ibiševiće, pro kterého bylo následné zakončení hračka. Domácí hráči mohli své vedení před přestávkou ještě pojistit, ale Babela vychytal Trapp, Vorsah pro změnu hlavičkoval nad.

Brzy po změně stran zahrozil střelou z přímého kopu De Wit, chyběla mu však přesnost. Ještě větší šanci měl v 55. minutě Fortounis, který si výborně zpracoval centr od Dicka, poté obešel Ibertsbergera a zjevil se v zajímavé palebné pozici, na gólmana Starkeho ale recept nenašel.

Hoffenheim se ve druhém poločase směrem dopředu ohromně trápil, častokrát navíc musel řešit hodně horké chvilky také ve vlastním pokutovém území. V 73. minutě se už ubránit nedokázal. Sukuta-Pasu hrudí sklepnul míč pro Kouemaha, který nádhernou střelou zpoza vápna překonal bezmocného Starkeho.

Naprostá bezmoc domácích fotbalistů pokračovala i po tomto momentu, takže bylo pochopitelné, že na tříbodový zisk svěřenci trenéra Stanislawskiho příliš pomýšlet nemohli. A jelikož gól nevstřelil ani Kaiserslautern, zápas skončil nerozhodně.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele