24. kolo
03.03.2012 15:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Hannoverská domácí neporazitelnost trvá! Cenný bod si odváží Augsburg

Nováček z Augsburgu se i v Hannoveru prezentoval více než slibně, častokrát tahal za delší konec, po obrátce už prohrával, ale kýžený a zasloužený bod si nakonec v poslední minutě díky proměněnému pokutovému kopu Callsen-Brackera zajistil!

Bavorský celek cestoval do Hannoveru povzbuzen důležitou výhrou nad Herthou a i v AWD-Areně začal pěkně od podlahy. Rána Oehrla byla sice ještě pozornou defenzivou zablokována, to samé se potom přihodilo i Hosogaiovi, ale do třetice už to FCA přece jen vyšlo: Verhaegh našel Oehrla, ten balón ještě vrátil na Bellinghausena, jenž ho parádní střelou z 20 metrů poslal nechytatelně do sítě, Zieler plachtil vzduchem marně - 0:1. 96ky se však ani poté nevzpamatovaly, zvýšit mohl vzápětí Verhaegh, ten ale svou individuální akci do úspěšného konce nedotáhl. Dvakrát se blýskl pěknou efektní akcí i Oehrl, ovšem on ani Ostrzolek pojistku nepřidali.

Domácí se nakonec dočkali srovnání ještě do poločasu. Pander rozehrál rohový kop, tak jak to umí jenom on sám, Haggui přeskočil v pokutovém území právě hrdinu posledních minut Oehrla a poté nedal přesnou hlavičkou Jentzschovi sebemenší naději zasáhnout - 1:1. Ještě před odchodem do kabin mohlo být vše naprosto jinak - Pinto ovšem z hranice penalty na Jentzsche recept nenašel.

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu. Aktivní hru Hannoveru mohl přetavit ve vedoucí branku nezorientovaný Ostrzolek, ale Jentzsch zachránil svůj tým od pohromy. Strážce augsburgské svatyně musel zasahovat i proti dalekonosnému pokusu Pinta, ten natáhl i o pár minut později, to však už branku netrefil. V 69. minutě se svěřenci Mirka Slomky přece jen dočkali: Panderovu střelu sice ještě Jentzsch vyrazil, Pinto ale následně nacentroval do vápna a Diouf z bezprostřední blízkosti zavěsil - 2:1. Pojistku mohl vzápětí přidat střídající Ya Konan, ale z dobré pozice branku netrefil, to se mohlo H96 vzápětí vrátit.

Hned dvě možnosti měl před sebou, stejně tak jako v prvním dějství Oehrl, nejdříve však ztroskotal na Zielerovi, aby poté hlavičkoval mimo prostor branky. Nervózní závěrečné minuty potom rozsoudila až 88. minuta: Schulz srazil ve skluzu Oehrla a sudí Schmidt už tentokráte musel zapískat, míč si postavil na značku Callsen-Bracker a bezpečně překonal Zielera - 2:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Augsburg s vyhrou 3:0 v zadech a naopak Hannover po dlouhy dobe prohral a hned o dva... mohla by se zrodit i remiz

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

do piči aj s hannoverom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele