3. kolo
20.08.2011 15:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Augsburg - TSG Hoffenheim 0:2

Augsburg nezvládl domácí duel s Hoffenheimem, svěřenci Jose Luhukaye tak musí na první bundesligovou výhru čekat i nadále. TSG si naopak po zaváhání v AWD-Areně připisuje druhé vítězství v řadě a posunuje se do první poloviny tabulky.

Svěřenci Holgera Stanislawskiho byli od samého začátku lepší, kontrolovali hru a bylo tak jen otázkou času, kdy se ujmou vedení. To se stalo v páté minutě, Johnson našel parádním pasem Babela, a ten střelou ze 17 metrů trefil přesně levý dolní roh Jentzschovy svatyně - 0:1. Další možnost měl o několik minut později Firmino, ale Jentzsch tentokrát míč za svá záda nepustil.

Zvýšit náskok mohl později i Obasi, ale ani on neuspěl, a tak přišla odpověď domácích. Ve 38. minutě přitukl Mölders na Baiera, ten neváhal a z 20 metrů vypálil, ale Starke byl pozorný a střela ho tak nemohla překvapit. Ten samý hráč vypálil i o chvíli později, ale i tentokrát vyšel ze vzájemného souboje jako vítěz strážce hostující svatyně.

Ve druhé půli se pokračovalo tak, kde se před odchodem do šaten skončilo. FCA se snažil být aktivní, chtěl hrát dopředu, ale TSG čekalo na své vlastní polovině a využívalo každou příležitost k rychlým protiútokům. Největší možnost pak měl v 59. minutě Mölders, ten ale nedokázal využít ani nabídnutou možnost v podobě pokutového kopu.

Největší šance domácích pak měl krátce po svém příchodu na trávník střídající Werner, ale v prvním případě obstřelil spolu se Starkem i branku a při druhém pokusu mu střela rovněž nesedla a branku i napodruhé minul. V sedmdesáté čtvrté minutě pak srazil Johnson v pokutovém území De Roecka a sudí Wingenbach nařídil i na druhé straně pokutový kop. K němu se postavil Salihović a tvrdou střelou doprostřed branky zvýšil na konečných 0:2.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele