15. kolo
04.12.2010 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - TSG Hoffenheim 1:1

Stuttgart nedokázal ve švábsko-bádenském derby využít více než čtyřicet pět minut dlouhé přesily jednoho muže v poli a po remíze 1:1 s Hoffenheimem tak i po patnáctém kole zůstane v sestupovém pásmu.

Zápas pro domácí začal skoro nejhůře, jak mohl. V jedenácté minutě se Gebhartovi nepodařilo konečně dostat míč ven z pokutového území a tak se jej zmocnil kapitán hostí Beck, jehož centr našel v šestnáctce Sejada Salihoviće, pro nějž nebyl problém placírkou poslat míč za záda bezmocného Ulreicha.

Stuttgart byl pochopitelně touto poměrně brzo inkasovanou brankou značně rozhozen, což se projevilo na jeho kombinaci, která byla minutu od minuty horší. Dopředu se dařilo sem a tam pohrozit pouze Cacauovi.

Až do 22. minuty, kdy se Stuttgartu podařilo poprvé vážněji zahrozit, nicméně Träschova rána z osmnácti metrů moc nároků na úspěch stejně jako Harnikova dorážka neměla. Právě rakouský útočník se stal domácím spasitelem ve 34. minutě. Cacau dokázal obelstít Vorsaha, následně mu předložil krásnou přihrávku mezi nohama Ibertsbergera a Martin Harnik už nezaváhal.

Najednou byl na hřišti jen jeden tým a to ten domácí. Vše vyresultovalo v přísnou červenou kartu z rukou sudího Dreese pro Isaaca Vorsaha za souboj s Gentnerem. Hoffenheim tak mohl být rád, že do kabin se na přestávku mezi dvěma poločasy šlo za pro něj ještě příznivého stavu.

Trenér hostí Rangnick do druhého poločasu pochopitelně musel udělat změnu v rozestavení. Luiz Gustavo se posunul na post stopera a střídající Weis do obrany. Tento tah se mu nakonec vydařil. Nejvíce totiž v obraně sinsheimského celku zahořelo těsně po změně stran. Cacau si obhodil samotného Luize Gustava, ale pak zamířil do tyče.

Stuttgart pak ještě pomocí Cacaua, Harnika a Gentnera dobíjel branku svého soupeře, kýžený gól ale nepřišel.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 2

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra hofíku.wfb na vyhru podle me nema a tak si myslim ze to bude nuda plichta,ale chtel bych aby tsg vyhralo.TSG4EVER!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele