7. kolo
03.10.2010 15:30 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

VfB Stuttgart - Eintracht Frankfurt 1:2

Stuttgart zažívá ještě horší start do sezóny než před rokem a reprezentační přestávku stráví coby poslední celek tabulky. Švábové nedokázali formu z Evropské ligy přenést do zápasu s Frankfurtem, který prokázal efektivitu a veze si domů vítězství 2:1.

Domácí začali aktivně a hned ve třetí minutě málem šli do vedení, Träschova rána z dálky ale skončila na břevně, od něhož se následně odrazila na čáru a zpět do hřiště. Chvíli nato trefil Pogrebňak jen boční síť, Cacau zblízka ztroskotal na skvělém zákroku Nikolova a Delpierre hlavičkoval po standardce Kuzmanoviće těsně nad branku.

VfB tak vyšlo naprázdno a v osmnácté minutě pro něj přišel šok. Hostující kapitán Chris hodil aut tak precizně, že z něj mohl těžit Gekas, který hlavičkou překonal bezmocného Ulreicha - 0:1. Stuttgartští se ovšem nenechali vykolejit a nadále pokračovali v dobré hře, v koncovce se jim ovšem nedařilo a ani Kuzmanović s Bahem své příležitosti nevyužili.

Za Frankfurt zahrozil opět jen hlavičkující Gekas, silná fáze hostů však přišla až po přestávce. Těsně netrefil znovu Gekas a Köhler, stejně tak si vedl i Chris. Brazilský šéf Eintrachtu si ovšem spravil chuť v 68. minutě, kdy po rohovém kopu Tzavellase zužitkoval hlavičkové prodloužení od všudybyla Gekase a Altintopa - 0:2.

Domácí kouč Gross pak vsadil vše na jednu kartu a s Harnikem a Maricou poslal na hřiště další dva útočníky, což se vyplatilo. Právě první střídající hráč trefil břevno, další novic na hřišti Boka pro změnu tyč. V 84. minutě musel po červené kartě ze hřiště Delpierre, Švábové ale minutu nato stejně zápas ztramatizovali, když se před brankou prosadil Pogrebňak - 1:2. Dvě minuty před koncem dokonce Cacau dostal míč do sítě podruhé, jenže jeho gól byl kvůli ofsajdu neuznán a VfB tak po nešťastném průběhu znovu vyšlo naprázdno.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stuttgart poslední podzimy mívaj slabí ale tohle je síla

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele