30. kolo
16.04.2011 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Eintracht Frankfurt 1:0

Svojí první porážku na lavičce Frankfurtu musel dnes skousnout Christoph Daum, jeho Eintracht totiž v Sinsheimu na body nedosáhl a zůstává sestupově ohrožen. Naopak Hoffenheim si díky trefě Firmina připisuje teprve druhou výhru za posledních devět zápasů.

Domácí tým začal partii mnohem lépe, rychle soupeře napadal a nenechával mu příliš prostoru. Byl to ale paradoxně Eintracht, kdo si vypracoval první gólové příležitosti. Tu úplně první měl ve dvanácté minutě Meier, který ale v domácím brankáři Starkem našel svého mistra stejně jako o tři minuty později Gekas.

Hoffenheim měl herně mírně navrch, příležitosti se ovšem vyskytovaly pouze na hostující straně, kde znovu neuspěl Meier, zatímco jedinou domácí šanci za první poločas neproměnil Rudy.

Právě německý reprezentant do 21 let do druhé půle nenastoupil a místo něj dostal příležitost Sigurdsson, TSG ale bylo směrem dopředu stále bezzubé a jeho deset hráčů v poli opět muselo blahořečit Starkeho, který je zachránil proti Gekasovi a Schweglerovi.

Hoffenheimští se poté už přece jen probudili i v ofenzivě a první vyloženou tutovku v dnešním utkání hned proměnili. V 78. minutě vypálil Babel a hostující brankář Fährmann vyrazil míč jen před sebe, kde již neměl problém s dorážkou střídající Brazilec Firmino - 1:0. Hessenský tým se již na odpověď nezmohl a propadl se na patnáctou pozici.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele