14. kolo
27.11.2010 15:30 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen 2:2

Leverkusen i nadále zůstává venku neporažen, dnešní remíza 2:2 na hřišti Hoffenheimu ale je pro Bayer přece jen málo, zvlášť když druhý Mainz utekl již o čtyři body. Domácí ztratili pohárové umístění, proměněnou penaltou v nastavení ale alespoň mají bod.

Hosté měli naprosto senzační nástup do utkání, v osmé minutě z dvaceti metrů napřáhl Sam a parádně trefil levý růžek branky - 0:1. Za další dvě minuty byl perfektní start Leverkusenu zpečetěn, když Vukčević nastavil ve vápně nohu Augustovi a následnou penaltu s přehledem proměnil Vidal - 0:2.

Následně se hosté zatáhli a čekali co předvede soupeř, který zahrozil hned dvakrát prostřednictvím Ibiševiće. Ten se nejprve položil do Beckova centru a jen teč bránícího Friedricha znamenala odklonění střely nad branku, napodruhé domácí útočník ztroskotal na reflexivním zákroku Adlera.

Hoffenheimští se ale jinak příliš neprosazovali a v Rhein-Neckar Aréně se hned několikrát pískalo. V 38. minutě byli ale domácí znovu v náladě, Salihović totiž standardku z velkého úhlu zahrál přímo na branku a jeho bosenský parťák Ibišević míč ještě lehce tečoval, čímž snížil na poločasových 1:2.

Po změně stran se Salihović postavil k dalšímu přímému kopu, tentokrát ale našel svého mistra v Adlerovi, který později vychytal i Ibiševiće. Hostující branku pak těsně netrefil střídající Demba Ba, na druhé straně zase odmítl pojistku Castro po centru Augusta.

Domácí svůj tlak stupňovali a stupňovali a nakonec se zaslouženého vyrovnání přece jen dočkali. Nešťastník zápasu Castro fauloval ve vlastní šestnáctce Comppera a ve čtvrté minutě nastavení z penalty vyrovnal Sigurdsson - 2:2.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele