13. kolo
20.11.2010 15:30 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Hannover 96 - Hamburger SV 3:2

Obě HSV v severoněmeckém derby předvedla velice intenzivní a zajímavé utkání, na jehož konci se z trochu šťastné výhry radoval domácí Hannover a poskočil díky tomu na pohárové pozice. Hamburští sice své akcie díky Sonovi dlouho drželi vysoko, žolík Hanke je ale v závěru připravil i o remízu.

Hostům vyšel úvod lépe, až na Petrićovo zakončení z jedenácté minuty ale nedokázali svůj tlak přetavit v brankové příležitosti. To domácí celek byl v tomto ohledu efektivnější, Stindl po Rauschově centru avšak branku o chloupek přestřelil. Hamburg byl ale aktivnější a skóre mohli otevřít znovu Petrić, jenže stejně jako o chvíli později hlavičkující Rincon mířil těsně vedle.

Bylo tak mírným překvapením, když ve 31. minutě šli do vedení domácí. Mladík Bešić nedokázal odvrátit míč do bezpečí, čehož využil Stindl a sám před Drobným nezaváhal - 1:0. Do přestávky šly ale oba mančafty za vyrovnaného stavu, Pitroipa předvedl skvělou individuální akci a po obehrání dvou protihráčů naservíroval Sonovi, který již neměl problém zakončit - 1:1.

Klenot v hamburském dresu pak opět přesvědčil o svých kvalitách chvíli po obrátce, konkrétně v 54. minutě. Znovu u toho byl Pitroipa, ten tentokrát centroval na zadní tyč a Son precizní hlavičkou strhl vedení na hostující stranu - 1:2. Odpoveď na sebe ale nechala čekat jen pět minut, po standardní situaci zastřihal nůžkami Schulz a rázem byl stav 2:2.

Pak přišel čas zahazování šancí - na jedné straně se v této činnosti "vyznamenal" jeden ze dvou dosavadních hrdinů Pitroipa, kterému zkazila radost i tyč. Na opačné straně hřiště neuspěl sám před Drobným Hanke, ten ale složil reparát. V první minutě nastavení si bývalý německý reprezentant naběhl na Stindlův centr a zcela neobtěžován hlavou rozhodl o výhře Dolnosasů 3:2.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hamburg musi zabrat venku.snad to prokleti zlomi.tip 2

Reagovat
jardakolo1

no snad jo jako na vyrovnani skore na poražky tak ano tip 1:2

Reagovat
jardakolo1

rozhodnuti co napsat do desitky je v prachu 0 a 0 a0 určitě 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele