25. kolo
05.03.2011 15:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - TSG Hoffenheim 2:0

Mönchengladbach dokázal přehrát Hoffenheim a navázal tak na poslední povedený domácí zápas se Schalke, Hříbata tak aktuálně dělí od záchrany pouze tři body.

Zápas začaly oba týmy hodně aktivně, hrálo se ve slušném tempu. První možnost na ohrožení branky si vybojovali v osmé minutě domácí. To z hranice šestnáctky napřáhl Arango, ale nedokázal umístit míč mezi tři tyče. Postupem času se chopili dirigentské taktovky přecejen domácí, ale do nějakých vážnějších šancí se dlouho dostat nemohli.

Po půlhodině hry se dostal ke střele de Camargo, ale nedokázal umístit balón do branky, a tak mohl Starke zůstat v klidu. To už však neplatilo o minutu později. To napřáhl z 25 metrů Reus a hostující brankář musel předvést parádní skok k levé tyči. Největší příležitost prvního dějství pak měl ve 37. minutě znovu de Camargo. Fink obešel Comppera, následně přistrčil belgickému reprezentantovi, proti jehož střele se ale znovu vytáhl Starke a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, aktivnějším týmem byli opět Hříbata. V 56. minutě se dostal k míči po chybě Comppera Reus, ale zaváhání hostujícího stopera využít nedokázal. Borussii to ale neodradilo, o devět minut později fauloval Starke v pokutovém území de Camarga a sudí Florian Meyer neváhal a nařídil pokutový kop. K tomu se postavil kapitán Daems a s přehledem proměnil - 1:0.

Kdo čekal rychlou odpověď Hoffenheimu, tak byl zklamaný. Netrvalo to totiž ani pět minut a domácí už vedli o dvě branky. Arango rozehrával rohový kop z levé strany, na míč si v pokutovém území vyskočil de Camargo a pohodlně zavěsil - 2:0. Hosté se do konce zápasu do žádné větší šance nedostali, za zmínku tak snad stojí pouze akce ze 77. minuty, to střílel těsně nad Baillyho branku Babel. Gladbach si tak s přehledem připsal druhé domácí vítězství v řadě.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 Gladbach

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžete dostať gol musí chytať Heimeroth a nemôže dostať ani gol.musí najmenej 90% striel chytiť ktoré idú na bránu.Reus a Idrissou i De Camargo musia dať gol až dve alebo tri.Ak aspoň Dva krát nevystrelíte tak nemôžte dať gol a nezabudnite že kto nevystrelí ten nemôže dať gol musíte vyhrať aspoň doma. 3:0 Reus,Idrissou,De Camargo.Vyhrate to je to tak hej hej hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zostava:

Heimeroth

Daems Dante Stranzl Levels

Neustädter

Arango Herrmann

Idrissou De Camargo Reus goals:Reus,De Camargo,Arango 3:0

Reagovat
zde73

1ka

Reagovat
smazaný uživatel

Neustädter ty niekedy choď aj obraňovať

Zostava:

_______Hiemeroth_______

Daems_Dante_Stranzl_Levels

________Neustädter_______

Arango___________Herrmann

Idrissou_De Camargo_Reus 3:0 Idrissou,Reus,De Camargo

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele