3. kolo
11.09.2010 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Werder Brémy 0:0

Šlágr třetího bundesligového kola mezi mnichovským Bayernem a brémským Werderem skončil bez branek. Oba soupeři si tak v letošní sezoně vyzkoušeli jak chutnají výhra, remíza i prohra.

Zápas měl být ze strany domácích oslavou 65. narozenin legendy Franze Beckenbaeura, nicméně fotbalový císař se v tomto utkání gólu nedočkal. Dlouho to ale vypadalo, že se k němu přeci jen propracují svěřenci Thomase Schaaf. Arnautovićův centr ze třetí minuty totiž našel Prödla, jehož hlavička se od tyče odrazila do nohy Hanse-Jörga Butta, potom nad břevno a teprve až pak ji brankář nejúspěšnějšího německého klubu v historii dokázal ztlumit do náruče.

Není snad zápasu, ve kterém by o sobě nedal vědět Thomas Müller. Nejlepší střelec letošního mistrovství světa se poprvé vyprodané Allianz-Areně ukázal v osmé minutě, ale stejně jako o čtyři minuty později neuspěl. Na hřišti se s novým účesem objevil i Franck Ribéry, s jeho ránou z 24. minuty si ale Wiese poradil a vytlačil ji na rohový kop.

Werder si pak vybral kratší tvůrčí přestávku a vsázel na protiútoky. Dvakrát (18., 28.) kvůli tomu z branky musel i samotný Butt, který se v první půli naposledy zaskvěl ve 32. minutě proti dalekonosnému pokusu Marka Marina. Oba týmy se tak do šaten rozešly za bezbrankového stavu.

Po návratu ze šaten se začal hrát skvělý fotbal a opravdu asi jen málokdo by čekal, že se nakonec v Mnichově nenajde úspěšný střelec. Blízko tomu byl jak Wesley, tak i Kroos ve svých dvou šancích z úvodu druhé půle, nicméně ve všech případech dokázal zasáhnout brankář soupeře.

Skvělý fotbal svými střelami korunovali Marin, Ribéry, Arnautovi a koneckonců i důrazný Borowski, nicméně ani jednomu z jmenovaných se nepodařilo doručit míč za brankovou čáru a tak se Bayern s Werderem rozešly smírně.

Autor: Daniel Polách / kicker.de

Komentáře (6)

Přidat komentář
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten bajern uz dobre dlho doma nevyhral nad verderom, teraz to pride

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 FC BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

2:0(olič,müller

Reagovat
smazaný uživatel

ty to je škoda, že je Robben zraněnej, jinak by možná Bayern vyhrál !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele