6. kolo
24.09.2010 20:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FC Köln - TSG Hoffenheim 1:1

Hoffenheim přijel do Porýní jako favorit a nakonec může být rád za bod.

Jestliže se nestranný divák těšil na skvělou podívanou, minimálně v první pětačtyřicetiminutovce se musel uskrovnit. Prvních nadějných pět minut gradovalo obrovskou šancí Laniga, který po zapomenutí se Vorsaha šel sám na Starkeho, nicméně místo řešení situace jen míč napral do vyběhnutého brankáře hostí.

To jej ale nemuselo mrzet v 17. minutě. Skvěle hrající Jajalo vyslal za obranu hostí Lukase Podolskiho, kterému se ránou na zadní tyč podařilo protrhnout jeho střelecké trápení. Jeden z největších německých talentů předešlé doby se o gól ucházel i ve 26. minutě, Starkeho zaskočil svým rohovým kopem, nicméně strážce tří tyčí ze Sinsheimu dokázal na poslední chvíli zareagovat a míč vyškrábnout na branku.

Do poslední šance prvního poločasu následující hned za Podolskiho pokusem z rohového kopu se Köln dostal trochu šťastně. Jajalův centr do šestnáctky srazil Simunić, od jeho stehna se míč odrazil do tyče, od ní pak do zad Starkeho, od kterých míč putoval k Eichlerovi, jenž jej už dokázal dostat pryč. Köln ale i tak zaslouženě vedl po první půli nejtěsnějším možným rozdílem.

Druhá půle začala mnohem lépe pro Hoffenheim. Eichner předal jakožto levý bek míč na útočníka Demba Ba, ten si obhodil domácího zadáka Geromela a povedenou střelou na zadní tyč dokonale překvapil celý stadion a také Mondragona v brance Kölnu.

Hoffenheim si tak z Kölnu veze bod.

Autor: Daniel Polách

Komentáře (4)

Přidat komentář
Tomtaf

0:5

Reagovat
smazaný uživatel

remíz

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 tsg!!!!!

Reagovat
milan78

podolski už mě pích.....á v zádech.., přestup do brém třeba, proč v repre hraje a v kolnu je to šmudlanda hlavně co úrovně klubu se týče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele