34. kolo
08.05.2010 15:30 CET
3 : 1
(3:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 3:1

V utkání hraném téměř bez náboje se zadařilo domácímu týmu, který díky výhře 3:1 setrval na osmé příčce a svého dnešního soupeře nechal dvě místa pod sebou. Největší vítězství ovšem slaví Džeko, kterému dnes stačil jeden gól ke konečnému triumfu v tabulce střelců.

Už v první minutě dostal Wolfsburg svého soupeře pod tlak, když po Misimovićově rohu bylo v hostující šestnáctce pořádně horko. Jinak ale úvod patřil Eintrachtu a už ve čtvrté minutě se míč třepetal v domácí síti po úspěšné hlavičce Hellera, sudí Winkmann ale na chybný pokyn asistenta branku kvůli údajnému ofsajdu neuznal. V 19. minutě se ujal slova znovu Heller a Vlky tentokrát zachránila tyčka.

Pak to ale přišlo. Běžela 21. minuta, kdy Gentner poslal míč do nebezpečné zóny, hostující brankář Fährmann nevyběhl a toho bez váhání využil Misimović - 1:0. Wolfsburg se dostal do laufu ve 30. minutě své vedení navýšil. Do vzduchu poslal míč znovu Gentner a na zadní tyči hlavičkoval Riether - 2:0. Čtyři minuty nato bylo dílo dokonáno, Misimović oslovil Džeka, který si poradil s Jungem i Fährmannem a suverénním způsobem se osamostatnil na čele kanonýrů - 3:0.

Po změně stran se začali lépe domácí, kteří se snažili připravit co nejvíce šancí Džekovi. Ten měl už jen jednu pořádnou, kterou ale zneškodnil Fährmann. Eintracht připomněl svoji existenci v 63. minutě, kdy Ochs poslal před branku skvělý centr a Altintop trefil břevno. Hosté poté přežili dvě příležitosti Misimoviće a jednu Martinse a v 86. minutě se nakonec dočkali čestného úspěchu. Z pravé strany centroval znouvu Ochs, na jeho pobídku si počkal opět Halil Altintop a tentokrát již z o něco lepší pozice skóroval, čímž stanovil konečné skóre na 3:1.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Džeko vs. Fenin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele